Пътека за бягане TC5

Réf.
8288569
НАЙ КАТАЛОГ
С Comfort Run ще можете да ходите или бягате със скорост до16 км/ч, без да излизате от вкъщи. Като основни предимства на уреда нашите клиенти изтъкват комфорта, лесния монтаж и лесното използване.

2 цветове

Поливалентност
Максимална скорост 16 км/ч и наклон до 10%.
Удобно използване
Удобна лента с размери 45x127 см, специално пригодена за бягане.
Личен треньор
5 показателя на дисплея и 16 тренировъчни програми.
Омекотяване
Оптимално омекотяване чрез специална система Domyos Soft Impact.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Лента за бягане
45х127 см
Макс. скорост
16 км/ч (2.25 К.С.).
Разм. разгънат
Д168 x Ш81 x В140 cм
Размери сгънат:
Д82 x Ш81 x В159 cм
Разм. кутия
Д171 x Ш74 x В28 cм
Тегло кутия
75 кг
Състав
шаси : 80.0% стомана, 20.0% Полистирен (PS) дъска : 40.0% мед, 35.0% стомана, 10.0% пиринч, 10.0% Епоксидна смола, 5.0% алуминий
Създаден, за да
за активно ходене или бягане, за поддържане на физическа форма и укрепване на мускулите и сърдечната функция.
Гаранция
5 год. гаранция за конструкцията и 2 год. за частите и сглобяването. Повече информация на domyos.bg

съвети

Инструкции за поддръжка
Почиствайте следите от изпотяване по уреда след всяка тренировка. Проверявайте редовно дали винтовете и болтовете са добре затегнати, както и дали позицията е добре регулирана и лентата за бягане е добре изпъната (вж. подробно описание на процедурата в инструкциите за употреба на уреда). Препоръчително е пътеката редовно да се смазва, за да се намали триенето между платформата и лентата за бягане. Внимание! Използвайте специална смазка (100% силикон) за пътеки за бягане.
Storage advice
Не оставяйте уреда на влажно място. Не оставяйте уреда на открито.
Ограничения за ползване
Максимално тегло на трениращия 130 кг.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ПРЕДИМСТВА НА ПЪТЕКАТА ЗА БЯГАНЕ
Тренировките с ходене или бягане са чудесен начин за поддържане на физическата форма, извайване на силуета и укрепване на сърдечносъдовата функция. Пътеката за бягане ще ви помогне да поддържате физическата си форма лесно в домашни условия. За поддържане на физическата форма Световната здравна организация препоръчва редовни умерени тренировки (леко потене, трябва да можете да водите разговор) с продължителност около 22 мин. дневно.
КОНЗОЛА
Компютърът на пътеката за бягане Comfort Run осигурява информация за време, разстояние, изгорени калории, скорост. Пътеката за бягане Comfort Run разполага с: - ръкохватки, измерващи пулса; - тонколони с изход (3.5 мм), осигуряващи настроение при тренировки; - бързи бутони за избор на скорост и наклон, с които лесно определяте интервалите на натоварване при тренировка.
ТРЕНИРОВЪЧНИ ПРОГРАМИ
Пътеката за бягане Comfort Run разполага с 16 различни програми за тренировка: - 8 програми за подобряване на резултатите (интервална тренировка); - 8 програми за намаляване на теглото и изгаряне на калории. Подробно описание на програмите можете да намерите в Инструкцията за употреба на пътеката за бягане или на нашия сайт www.domyos.bg.
Мощност на двигателя
Двигателят с постоянна мощност 2.25 к.с. е специално създаден за характеристиките на пътеката за бягане, така че да ви гарантира най-приятно и гладко бягане. Максимално тегло на трениращия 130 кг.
СИСТЕМА ЗА ОМЕКОТЯВАНЕ
Системата за омекотяване Domyos Soft Impact на пътеката за бягане Comfort Run и грижливо избраната платформа осигуряват гладко бягане и намаляват натоварването на ставите. Гумената подложка между платформата от дърво и металната конструкция абсорбира ударите, като същевременно осигурява стабилна опора при бягане.
НИВО НА ШУМ
Измереният шум на пътека за бягане Comfort Run при 10 км/ч без човек върху лентата е 68 Db. За да се намалят вибрациите и шума при използване на уреда, препоръчваме да сложите постелка тип Training Mat под пътеката за бягане.
ПОДРЕЖДАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ
Пътеката за бягане Comfort Run се сгъва и може да се съхранява във вертикално положение. Двете колелца на пътеката позволяват лесно преместване на уреда при необходимост. Специална система позволява да сгъвате и разгъвате уреда безопасно и лесно, без риск от повреждане на настилката.
РАЗМЕРИ И ТЕГЛО
Размери на уреда сгънат: Д82 x Ш81 x В159 см. Размери на уреда при употреба: Д168 x Ш81 x В140 см. Тегло на уреда: 65 кг. Размери на опаковката: Д171 x Ш74 x В28 см. Тегло с опаковка: 75 кг.
ПОДДРЪЖКА / ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА
Посетете нашия интернет сайта www.domyos.com, за да научите: - Монтаж и настройка на уреда; - Технически проблеми; - Изтегляне на Инструкция за употреба на уреда; - Съвети и препоръки от клиенти.
HAUT DE PAGE