РЕГУЛИРАЩИ СЕ ЩИПКИ ЗА РЪЦЕ

Réf.
8344978
Users reviews
4 / 5 6 Мнения
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Съпротивлението се регулира от 10 до 40 кг с механизъм. Каучукови ръкохватки за комфорт и стабилен хват.
Ергономичен захват
Каучукови ръкохватки за комфорт и стабилен хват.
Регулиране
Съпротивлението се регулира от 10 до 40 кг с механизъм.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Конструкция : 100.0% полипропилен Конструкция : 100.0% стомана
Тестове
12 000 отваряния
Гаранция
2 години

Users reviews

 • Мъж
  30-39 години
  14 февруари 2020
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Супер удобно

  Готино и практично, възможността за промяна на тежестта позволява да се използва доста по-пълноценно! Може да си цъкаш буквално навсякъде, дори и докато шофираш :)

 • Мъж
  30-39 години
  11 септември 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  Добър продукт, но със забележки...

  Цената на Decathlon е най-ниската която може да се намери за този вид щипки. А те всички са еднакви, с минимална разлика в дизайна.
  Забележката заради която отнемам на продукта една звезда е за това че силата на съпротивление, която е указана в описанието не отговаря на истината. Когато е на минимална позиция съпротивлението е около 5кг., а при максимална - около 15кг. Разминава се с доста от дадената 10кг до 40кг.
  Втората звезда замина защото продукта не е предвиден да се използва на максимално съпротивление. Моята щипка си е още здрава, но oсвен мнението на колегата тук, и в други ревюта потребители пишат за скъсани пружини. Това е защото пружината не е предвидена да се опъва прекалено. Продукта ще издържи много години ползване, но на средно и под средно съпротивление. Тоест - не въртете колелцето до последната степен.
  Сините каучукови лентички, които са сложени за по-удобен хват, са добра идея, но релефите по тях се впиват в дланта доста лошо. Все пак този уред се стиска със сила. Съветвам потребителите или да изрежат релефите с бръснарско ножче, или да увият на дръжките грип лента за тенис ракета или нещо такова.
  За съпротивлението, което шипките на Domyos предлагат, има двойно по-евтини алтернативи (на 12кг.). Но те са с много по-лоши дръжки и не се регулират. Като цяло според мен тези щипки са идеални за дами или младежи които нямат опит с такива уреди и нямат необходимата сила още.

 • Мъж
  Под 20 години
  23 март 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  Харесва ми много хубав продукт

  Хубав продукт използвам го всеки ден

HAUT DE PAGE