РЪКАВИЦИ БЕЗ ПРЪСТИ 100, БЯЛО/СИНЬО

Réf.
8495142
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Ръкавиците съчетават лекота, защита и стабилно фиксиране, за да гарантират безопасни тренировки по самоотбрана и с боксов чувал.

2 цветове

Противоударна защита
Зони от пяна за абсорбиране на ударите (4 oz).
Поддръжка на ставите
Широка велкро лента за стабилно фиксиране на китката.
Устойчивост на триене
Синтетично покритие ( PU ) за устойчивост при тренировки с чувал.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размери
XS/S, M/L, XL/X
Състав
Основна материя : 100.0% полиуретан Пълнеж : 85.0% пяна EVA, Пълнеж : 15.0% полиуретан Подплата : 100.0% полиамид
Тестове
Тествайте продукта в нашите магазини. Нашите продавач-консултанти са на ваше разположение за повече информация за продуктите от гамата.
Предназначение
за защита на ръцете при тренировки по самоотбрана и с боксов чувал. Подходящи за начинаещи.
Гаранция
2 години

съвети

Съвети за съхранение
Да се съхраняват в проветриво помещение.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на ръкавиците без пръсти 100
Подходящи са както за тренировки с чувал, така и за бойни спортове с крака и ръце, включващи хващане и блокиране на противника (самоотбрана, граплинг, самбо и др.).
Съвети за употреба
Препоръчваме ръкавиците за усвояване на техники с хващане (фини са и позволяват лесно улавяне на противника) както и за леки удари върху противника (търсене на прецизност). За спаринг с удари ви препоръчваме да изберете модел, гарантиращ по-добра защита при удар (ръкавици за самоотбрана 500 ).
Лично предпазно средство
Тези ръкавици се считат като лично предпазно средство и отговарят на действащите европейски стандарти (EN13277-7). Продуктът е тестван и одобрен от екипа на OUTSHOCK в лаборатория и от представителна група потребители в реални условия.
Как да изберете размер?
За да изберете размер, измерете обиколката на дланта си: от 17,5 до 19,5 см = размер XSMALL/ SMALL ( XS/S ) от 19,6 до 21,6 см = размер MEDIUM/LARGE ( M/L ) от 21,7 до 23,7 см = размер XLARGE/XXLARGE ( XL/XXL ). Не трябва да усещате ръкавиците нито прекалено стегнати, нито прекалено свободни.
Съвети за поддръжка
След използване оставяйте ръкавиците да изсъхнат на сухо и проветриво място, това ще позволи по-бързото им изсъхване за недопускане на поява на неприятна миризма и повреждане на вътрешната пяна. Да не се поставят в близост до източник на топлина.
HAUT DE PAGE