РЪКАВИЦИ SELF DEFENSE 500, ЧЕРНИ

Réf.
8386694
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Ръкавиците съчетават лекота, защита и стабилно фиксиране, за да гарантират безопасни тренировки по самоотбрана и с боксов чувал.
Противоударна защита
Дебела пяна на нивото на метакарпалните кости за оптимална защита.
Поддръжка на ставите
С велкро лента за оптимална поддръжка на китката.
Устойчивост
Синтетично покритие (полиуретан) за устойчивост при тренировки с чувал.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Пълнеж : 90.0% полиуретан, Пълнеж : 10.0% полиетилен Горна част на дланта : 100.0% полиуретан Длан : 100.0% полиестер Основна подплата : 90.0% памук, Основна подплата : 10.0% еластан
Тестове
Все още се колебаете? Тествайте продукта в нашите магазини. Нашите продавач-консултанти са на ваше разположение за повече информация за продуктите от гамата.
Гаранция
2 години

съвети

Съвети за съхранение
Да се съхраняват на проветриво място.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на ръкавиците SELF DEFENSE 500
Ръкавиците Self Defense 500 са изработени от пяна с висока плътност и с дебело полиуретаново покритие, за да гарантират защита на ставите при тренировки с чувал. С велкро лента, осигуряваща оптимална поддръжка на китката.Подходящи са както за тренировки с чувал, така и за бойни спортове с крака и ръце, включващи хващане и блокиране на противника.
Как да изберете размер?
За да изберете размер, измерете обиколката на дланта си: от 19,8 до 20,5 см = размер SMALL (S), от 20,6 до 21,1 см = размер MEDIUM (M), от 21,2 до 21,7 см = размер LARGE (L), от 21,8 до 22,9 см = размер XLARGE (XL). Не трябва да усещате ръкавиците нито прекалено стегнати, нито прекалено свободни.
Съвети за поддръжка
След използване оставяйте ръкавиците да изсъхнат на сухо и проветриво място, това ще позволи по-бързото им изсъхване за недопускане на поява на неприятна миризма и повреждане на вътрешната пяна. Да не се поставят в близост до източник на топлина.
HAUT DE PAGE