РЪКАВИЦИ ЗА ЧУВАЛ 100

Réf.
8386695
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Отличен избор за тренировки с чувал.Голяма свобода на движение (палецът е свободен).
Омекотяване
Предварително формована пяна в зоните на контакт за омекотяване на ударите.
Поддръжка на ставите
Стягат се и се закопчават с велкро.
Устойчивост
Устойчива на триене синтетична кожа.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размери
S, M, L, XL
Състав
Пълнеж : 50.0% полиуретан, Пълнеж : 45.0% каучук, Пълнеж : 5.0% полиетилен Основна материя : 100.0% полиуретан Подплата : 100.0% полиестер
Тестове
Все още се колебаете? Тествайте продукта в нашите магазини. Нашите продавач-консултанти са на ваше разположение за повече информация за продуктите от гамата.
Предназначение
за тренировки с боксов чувал. Оптимална защита на ръцете и свобода на движение.
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Да се проветряват след всяка тренировка. Подсушавайте от потта със суха кърпа. Използвайте сушилките за ръкавици на Domyos за по-ефикасно проветрение и бързо изсъхване на вашите боксови ръкавици.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция
Ръкавиците GDNC са изработени от пяна с висока плътност и са покрити с дебела синтетична кожа, за да гарантират защита на ставите при тренировки с чувал. Стягат се и се закопчават с велкро.Перфорации на дланите за по-лесно отвеждане на изпотяването.
Как да изберете размер?
За да изберете размер, измерете обиколката на дланта си: от 19,8 до 20,5 см = размер SMALL (S), от 20,6 до 21,1 см = размер MEDIUM (M), от 21,2 до 21,7 см = размер LARGE (L), от 21,8 до 22,9 см = размер XLARGE (XL). Не трябва да усещате ръкавиците нито прекалено стегнати, нито прекалено свободни.
Съвети за поддръжка
След използване оставяйте ръкавиците да изсъхнат на сухо и проветриво място, това ще позволи по-бързото им изсъхване за недопускане на поява на неприятна миризма и повреждане на вътрешната пяна. Препоръчваме ви да използвате сушилки за ръкавици, които улесняват изсъхването. Да не се поставят в близост до източник на топлина.
HAUT DE PAGE