РЪКАВИЦИ ЗА КАРАТЕ, СИНИ

Réf.
8154763
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Ръкавици за защита на ръцете при карате.
Противоударна защита
Полиуретанова пяна за добро абсорбиране на ударите.
Фиксиране
Ластици (на пръстите), лента с велкро (на китките).
Устойчивост
Покритие от плътен полиуретан, гарантиращо издръжливостта на протектора.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Пяна : 100.0% полиуретан Външна материя : 95.0% полиуретан, Външна материя : 5.0% полиестер Вътрешна материя : 80.0% полиестер, Вътрешна материя : 20.0% полиуретан Велкро : 100.0% полиамид Ластична лента : 76.0% полиестер, Ластична лента : 24.0% каучук
Гаранция
2 години

съвети

Съвети за съхранение
Проветрявайте след тренировка.
Ограничения за ползване
Да не се използват за бокс.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция
Ръкавиците са изработени от отлята пяна с висока плътност и синтетично покритие, за да гарантират вашата безопасност и тази на противника ви. Закопчават се с велкро и широка ластична лента. Отворени длани за по-добро отвеждане на изпотяването.Отговарят на стандартите за протектори CE.
Избор на ръкавици
За тренировки изберете класически протектори. За двубои изберете модели, одобрени от Международната федерация по карате.
Избор на размер
Ръкавиците се предлагат в размери S, M, L, XL. Съответствие на размерите: S (размер ръкавици 5), M (размер ръкавици 7), L (размер ръкавици 9), XL(размер ръкавици 11). Стягат се и се закопчават с велкро. Не трябва да ги усещате нито прекалено стегнати, нито прекалено отпуснати. Не трябва да се изхлузват от ръката ви и да се разместват.
Съвети за употреба
Оставяйте ръкавиците да изсъхнат след всяко използване. Това ще предотврати поява на неприятна миризма и ще увеличи живота им.
Съвети за поддръжка
Почиствайте протекторите с вода, сапун и мека кърпа. Да се оставят да изсъхнат на сухо и проветриво място. Да не се поставят в близост до източник на топлина.
HAUT DE PAGE