САК ЗА КАРДИО ФИТНЕС 57 ЛИТРА, СИНЬО/сиво

Réf.
8352999
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Спортен сак с обем 55 л, за да пренасяте удобно екипа и спортните си принадлежности за тренировка. Много добро разпределение на пространството, вкл. пециален джоб за обувки.
Комфорт при носене
1 регулираща се дръжка от 63 см (носене в ръка) до 117 cм (носене на рамо).
Лесно използване
Цип с двоен водач. Джоб за карта, мобилен телефон, катинарче и др.
Разпределение на пространството
Джоб за обувки и друг джоб с достъп отвън и отвътре.
Проветрение на съдържанието
Отвори за по-добро проветрение на джоба за обувки.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Обем
57 литра
Цветове
Предлага се в 2 цвята.
Състав
Основна материя : 100.0% полиестер
Тестове
Сакът е преминал тестове в лабораторни условия, за да се гарантират качествата му. При тези тестове проверяваме качествата на материалите, устойчивостта на продукта на триене, качеството на съединителните елементи.
Предназначение
за пренасяне на спортния екип за кардио фитнес.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тегло
Обем 55 л. Размери 65 х 31 х 34 см. Регулируема презрамка с дължина от 63 до 117 см.
Начин на носене
Сакът е снабден с регулируема презрамка, която ви позволява да го носите в ръка или на рамо, а за още повече комфорт сме предвидили удобна подложка на нивото на рамото. Също така можете да носите сака удобно в ръка благодарение на двете дръжки, които не се регулират. А дръжката отстрани ще ви помогне да го поставяте по-лесно във вертикално положение в шкафчето в съблекалнята.
Разпределение - отделения и джобове
Сакът е снабден с джоб за карта, мобилен телефон, катинарче за шкафчето в съблекалнята, слушалки и др. Практичният му джоб позволява да отделите обувките от останалите вещи. Освен това е снабден с допълнителен джоб с достъп отвън и отвътре.
Защо да изберете сак с обем 57 л?
Сакът е предназначен за хора, които тренират в спортната зала преди или след работа, както и няколко пъти дневно. С него носите удбно няколко спортни екипа и аксесоари за тренировка. Идеален е за спортуващите, които трябва да носят повече от един спортен екип. Отличното му разпределение го прави много практичен и лесен за използване. Носите го лесно благодарение на дръжките и презрамкта.
Тестове
Проведохме тестове за устойчивост на слаб дъжд, устойчивост на товар и устойчивост на цветовете, за да гарантираме качествата на сака. Извършваме тези тестове периодично в различни лаборатории, за да гарантираме, че изискванията ни за качество се спазват по време на целия производствен цикъл. Споделете вашето мнение за продукта на сайта ни.
Съвети за поддръжка
Почиства се лесно с влажна гъба. Ако сакът ви е мокър, изпразнете го и го оставете отворен, за да изсъхне по-бързо.
Как измерваме обема на сака?
Обемът на сака се измерва по стандартизиран метод - използваме малки топки, с които пълним основното отделение и джобовете. След това изсипваме топките в градуиран контейнер и измерваме съответния обем в литри.
HAUT DE PAGE