ШАЛТЕ ЗА ЙОГА С ДВЕ ЛИЦА XL, СИВ МЕЛАНЖ/ЧЕРНО

Réf.
8484880
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Сгънато: помага да поддържате правилната поза.Разгънато: широко, меко и топло - предпазва от изстиване по време на релаксацията в края на сеанса.
Топлина
Едното лице е с изолиращ полар, а другото с вълна.
Удобно използване
Лицето с полар ви осигурява мекота при обърнати пози.
Лесна поддръжка
Машинно пране на 40°C.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 55.0% акрил, Основна материя : 39.0% полиестер, Основна материя : 6.0% вълна Ластична лента : 79.3% полиамид, Ластична лента : 17.1% еластан, Ластична лента : 3.6% метални нишки
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Да се почиства с влажна гъба, като във водата се разтворят няколко капки етерично масло за ароматизиране и дезинфекция. Калъфът може да се пере в пералня.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Размери и тегло
Шалтетпо е с размери: дължина 200 см, широчина 140 см. Тегло: 800 г. Лесно се навива на руло, пристяга се с ластик: 66 см х 14 см.
Защо да използвате шалте за йога?
Това шалте може да се ползва по различно време в сеансите ви: сгънато може да се ползва като възглавница за сядане в началото и края на практиката или като подложка, за да предпазите коленете и глезените си при някои пози (като диамант, куче и котка). Изключително удобно е за пози като "свещ" (сарвангасана), за да предпази шийните прешлени. Разгънато е достатъчно голямо, за да се увиете с него по време на релаксацията за допълнителен комфорт.
Как се създават нашите продукти?
Нашият екип се състои от начинаещи до експерти по йога. Всички ние споделяме една и съща страст. По време на нашите йога практики - от най-леката до най-динамичната, винаги търсим хармония и баланс. Съвместно с нашата широка мрежа от сътрудници създаваме продукти, които отговарят на вашите очаквания и нужди. Стремим се да създадем положителна, благоприятна и щадяща околната среда йога практика.
HAUT DE PAGE