Шорти за гимнастика, черно/розово

Réf.
8324708
НАЙ КАТАЛОГ
Меки и приятни за носене шорти, с кройка, която осигурява свобода на движение и максимален комфорт.100% памук.
Мекота
100% памучна материя. Пениран памук за гарантиран комфорт.
Лесна поддръжка
100% памучна материя - поддържа се лесно и е устойчива на многократно пране.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Цвят
черен
Размери
от 5 до 14 години
Състав
Основна тъкан : 100.0% памук
Tests
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Създаден, за да
за часовете по физическо възпитание.
Гаранция
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Препоръчва се дрехите от синтетична или памучна материя да се перат на 30°С или максимум на 40°С. Могат да се сушат в сушилня. Гладене при средновисока температура. Перете отделно дрехите в светли и дрехите в тъмни цветове. Естественото сушене не вреди на околната среда, пести електроенергия и удължава живота на дрехите.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Шорти за фитнес от 100% памук
Шортите са със свободна кройка, което позволява носенето на клин или чорапогащник отдолу. Цепка отстрани на крачола, която осигурява пълна свобода на движение при всякакъв спорт.
Концепция на дрехите за гимнастика и фитнес за деца от 5 до 14 години
Облеклото от тази гама е подходящо за редовни спортни занимания в и извън училище (лека гимнастика, стречинг, тонизиране и укрепване на мускулатурата), благодарение на които поддържате добра форма, фин силует и добро здравословно състояние. Екипите на Domyos работят за постигане на идеален баланс между мекота и дишане на тялото. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
HAUT DE PAGE