СПОРТЕН САК ЗА БОЙНИ СПОРТОВЕ 900, 60 Л, ЧЕРЕН

Réf.
8510131
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Оптимално подреждане на цялата екипировка: сакът е с практичен дизайн, адаптиран за бойни спортове. Различните отделения осигуряват лесен и пряк достъп до всеки необходим за тренировката компонент.
Устойчивост на триене
Здравата ламинирана материя е издръжлива при пренасяне и продължителна употреба.
Проветрение на съдържанието
Перфорирана пяна и дишаща мрежеста материя за проветряване на екипировката.
Мултифункционалност
Дизайн с 2 презрамки и 2 дръжки за пренасяне на гръб или в ръка.
Разпределение на пространството
Предвидени са различни отделения за разпределяне на екипировката и личните вещи.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 50.0% полиестер, Основна материя : 50.0% полиуретан Подплата : 100.0% полиестер Пълнеж : 70.0% полиетиленова пяна, Пълнеж : 30.0% EVA Мрежа : 100.0% полиестер
Продуктът е одобрен от
Продуктът е тестван и одобрен от екипите ни при подлагане на интензивни тестове, максимално близки до реалната употреба.
Тестове
Можете да тествате продуктите в най-близкия магазин ДЕКАТЛОН.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Отделения за разпределяне на екипировката и личните вещи
Екипите ни разработиха този сак за бойни спортове с отделения, гарантиращи отлично подреждане и пряк достъп до цялата екипировка, без необходимост от изваждане и пренареждане. Сакът е със система за отваряне в средата по цялата дължина като куфар и позволява оптимално подреждане на екипировката и протекторите. Горната част на сака е с широк отвор с 2 мрежи от обратната страна за съхранение на лични вещи. Джобът до дръжката е предназначен за ключове, бинтове, протектори за уста, телефон и др.
Начини за ползване и пренасяне
Благодарение на здравата си ламинирана материя, сакът е подходящ за продължителна и интензивна употреба. Предвидени са различни видове дръжки за пренасяне според индивидуалните предпочитания: - дръжката за една ръка в горната част на сака позволява пренасяне на сака във вертикално положение; - подплатените презрамки от мрежеста материя са предназначени за носене на сака на гръб или в хоризонтално положение, като чанта.
Дизайн на спортния сак Outshock 900
Целта на екипите ни беше изработване на практичен спортен сак, позволящ ефективно разпределение на личните вещи и екипировката. Първият прототип на сака беше с формата на боксова круша. Определянето на обема е спрямо кикбокса, който изисква най-голяма екипировка. Затова екипите ни изработиха сак с обем 60 л. Бойните спортове са свързани с обилно изпотяване, затова страните на сака са изработени от перфорирана пяна и проветрива мрежеста материя. Така сакът е дишащ, но непромокаем.
Концепция на обувките за бокс
Спортният сак 900 е практичен и многофункционален. Дизайнерските ни екипи изработиха този сак, отговарящ на съвременните тенденции в бокса. При създаването на концепцията за организиране и подреждане на екипировката и личните вещи, инженерните ни екипи използваха утвърдения опит на ДЕКАТЛОН при изработката на сакове. Създадохме множество прототипи, проведохме редица тестове за здравина и тестове в реални условия с боксьори, за да създадем накрая този здрав и ефективно разпределен спортен сак.
Насоки при подреждане на сака за бокс
Продуктовият инженер на Outshock за сака за бойни спортове 900: Идеята за този сак идва от наблюдения в залите, където екипировката се изважда на земята. При бойните спортове се ползва много екипировка, затова екипите ни разработиха и предлагат този практичен, високотехнологичен и оптимизиран продукт. По време на тренировка аксесоарите се сменят често. Затова екипите ни изработиха сак с джобове и отделения за лесен и пряк достъп до цялата екипировка.
HAUT DE PAGE