Спортна тениска за момиче, синя

Réf.
8324746
Users reviews
4.82 / 5 11 Мнения
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Изключително семпла и удобна тениска. Ще й се радвате дълго време, тъй като Domyos гарантира запазването на формата и цветове, доказано с тестове. Меко деколте за по-лесно обличане.

3 цветове

Мекота
100% памук за гарантирана мекота.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Цвят
син
Размери
от 5 до 14 години
Състав
Основна материя : 100.0% памук
Предназначение
за възстановителна и спортна гимнастика
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Машинно пране на 30°C. Без хлор и сушене в сушилня. Леко гладене (110°)

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Гамата облекло за гимнастика и физическо възпитание за деца от 5 до 14 год.
Нашата гама детско облекло е създадена за гимнастика и за часовете по физическо възпитание в училище. Колекцията ни е подходяща за спортни дейности с ниска и висока интензивност (батут, степ, изометрични упражнения, скачане на въже, стречинг). Занимания, които ще помогнат за поддържане на физическата форма и здравето на детето ви, което постепенно развива моториката си - скача, катери се, лази, пази равновесие и т.н.
Как работят дизайнерските екипи на Domyos
Нашите екипи работят неуморно, за да постигнат на отлично съотношение между мекота и дишане на облеклото - важни характеристики за младите спортуващи. Детето ви може да избере пълен екип (тениска, потник, клин, долнище, шорти, горнище, суитшърт).
Знаете ли, че...
нашите моделите се тестват редовно и ги усъвършенстваме непрекъснато, благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Тениска от 100% памук с къс ръкав и принт
100% памучна тениска с отлично съотношение между качество и цена.Задължителна част от облеклото за часовете по физическо възпитание. Актуален дизайн благодарение на принта и цветовете.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид (тениски, панталони, раници и други) онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция за деклариране на въздействието върху околната среда. За повече информация: sustainability.decathlon.com

Users reviews

 • Жена
  30-39 години
  15 октомври 2018
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Качество

  Много съм доволна и от цената и от качеството на всички стоки от веригата каквото съм пазарувала до момента, отношението и политиката също са на ниво, трябва и други големи вериги да вземат пример

 • Жена
  30-39 години
  03 октомври 2018
  Изпозвано Повече от 1 година
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Детска тениска

  Отлично качество на изработка. Мека и удобна, не се отпуска при пране, напълно подходяща за спортните дейности в училище!

 • Жена
  40-49 години
  07 август 2018
  Изпозвано 1 седмица или по-малко
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  добра цена и материя

  доволна съм от продукта

HAUT DE PAGE