conseils-cross-produit-strap-training-5-bonnes-raisons-de-le-choisir

5 ОСНОВАТЕЛНИ ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ ФИТНЕС УРЕДА STRAP TRAINING 100

Какво представлява ФИТНЕС УРЕД STRAP TRAINING 100 на Domyos? Това е уред с колани, с който се изпълняват упражнения със собствено тегло, подобно на TRX. Представяме ви предимствата на тези упражнения.

 

Уред, който може да се постави навсякъде

ФИТНЕС УРЕДЪТ STRAP TRAINING 100 на Domyos се състои от колани, система за окачване, ръкохватки и ремъци за глезените. Той е сигурен и лесен за използване и може да се инсталира навсякъде – в дома или на открито, на вратата или на лост. Предлага се с чанта за съхранение и пренасяне и можете да го носите навсякъде с вас.

 

Уред, подходящ за всеки

Независимо от силата на мускулите ви, независимо дали искате да отслабнете или да подобрите физическото си състояние, ФИТНЕС УРЕДЪТ STRAP TRAINING 100 на Domyos е удачен избор. Степента на трудност е с широк обхват и зависи от позата и наклона на тялото. Можете да контролирате интензивността на упражненията, като увеличавате или намалявате съпротивлението. Можете да правите най-разнообразни упражнения със специално адаптирани движения за начинаещи или напреднали.

 

Двоен ефект

Уредът предоставя възможност за комплексна и ефикасна тренировка за оформяне на мускулите, която допълва традиционните тренировки. Има двоен ефект - развива функционалната сила и подобрява функцията на сърдечносъдовата система. Ако изпълнявате упражненията със сравнително бързо темпо, ще развиете издръжливост и ще повишите разхода на енергия, което ще помогне за намаляване на телесното ви тегло. Ако изпълнявате упражненията с бавно темпо и контролирани движения, ще можете да развиете силата си, както и да натрупате мускулна маса.

 

Тренировка за цялото тяло

Уредът STRAP TRAINING 100 на Domyos ще ви помогне да изградите мускули, използвайки само собственото си тегло. При този вид тренировки работят мускулите на цялото тяло. Изключително ефикасно развиват дълбоките мускули. Каквото и упражнение да изберете, с този уред винаги ще работите и за мускулите на пояса, най-вече на корема и кръста, които постоянно ще са под напрежение, за да ви държат в равновесие (силата на мускулите на пояса е ключова при упражнения със собствено тегло). Когато се тренира със собствено тегло, ставите не се натоварват излишно. Освен това, липсата на допълнителни тежести намалява риска от травми.

 

Балансирано развитие на мускулите

Освен че ще ускорят процеса на отслабване и ще подобрят подвижността ви, редовните тренировки с този уред ще помогнат за балансиране на силата на мускулите ви. Когато ползвате уреда, тялото ви ще се намира винаги в състояние на дисбаланс. В допълнение на усилията, необходими за изпълнение на упражненията, постоянно ще трябва да пазите равновесие, за да останете в позиция. За да се постигне това, тялото работи цялостно и използва дълбоките стабилизиращи мускули. Ще развиете хармонично мускулатурата си, ще подобрите подвижността си и ще укрепите ставите.

 

Както вече разбрахте, ако искате да отслабнете или да запазите физическата си форма, изберете тренировките с уреда STRAP TRAINING 100 на Domyos. Използвайте го като допълнение към традиционните упражнения за укрепване на мускулатурата, за да развиете дълбоките мускули и да увеличите силата си, или го комбинирайте с аеробна физическа дейност, за да ускорите процеса на отслабване. За да постигнете още по-добри резултати, се хранете здравословно и балансирано. Ако имате съмнения дали този вид тренировка е подходяща за вас, свържете се с лекар за консултация.

СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИ

ФИТНЕС УРЕДЪТ STRAP TRAINING 100 е незаменим аксесоар за укрепване на мускулатурата. Domyos ще ви напътства в тренировките ви за укрепване и стягане на мускулатурата.

HAUT DE PAGE