conseils-cross-produit-strap-training-5-bonnes-raisons-de-le-choisir

5 ОСНОВАТЕЛНИ ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ УРЕДА ЗА ТРЕНИРОВКИ ПРИ ПЪЛНО СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА DOMYOS

(1)

Какво представлява уредът за тренировки при пълно съпротивление на Domyos? Това е уред с колани, с който се изпълняват упражнения със собствено тегло, подобно на TRX. Представяме ви предимствата на тези упражнения.

 

Уред, който може да се постави навсякъде

Уредът за тренировки при пълно съпротивление на Domyos се състои от колани, система за окачване, ръкохватки и ремъци за глезените. Той е сигурен и лесен за използване и може да се инсталира навсякъде – в дома или на открито, на вратата или на лост. Предлага се с чанта за съхранение и пренасяне и можете да го носите навсякъде с вас.

 

Уред, подходящ за всеки

Независимо от силата на мускулите ви, независимо дали искате да отслабнете или да подобрите физическото си състояние, уредът за тренировки при пълно съпротивление на Domyos е удачен избор. Степента на трудност е с широк обхват и зависи от позата и наклона на тялото. Можете да контролирате интензивността на упражненията, като увеличавате или намалявате съпротивлението. Можете да правите най-разнообразни упражнения със специално адаптирани движения за начинаещи или напреднали.

 

Двоен ефект

LУредът за тренировка с точка на окачване предоставя възможност за цялостна и ефикасна тренировка за оформяне на мускулите, която допълва традиционните тренировки. Има двоен ефект - развива функционалната сила и подобрява функцията на сърдечносъдовата система. Ако изпълнявате упражненията при пълно съпротивление със сравнително бързо темпо, ще развиете издръжливост и ще повишите разхода на енергия, което ще помогне за намаляване на телесното ви тегло. Ако изпълнявате упражненията с бавно темпо и контролирани движения, ще можете да развиете силата си, както и да натрупате мускулна маса.

 

Тренировка за цялото тяло

Уредът за тренировки при пълно съпротивление на Domyos ще ви помогне да изградите мускули, използвайки само собственото си тегло. При този вид тренировки с точка на окачване работят мускулите на цялото тяло. Изключително ефикасно развиват дълбоките мускули. Каквото и упражнение да изберете, с този уред винаги ще работите и за мускулите на пояса, най-вече на корема и кръста, които постоянно ще са под напрежение, за да ви държат в равновесие (силата на мускулите на пояса е ключова при упражнения със собствено тегло). Когато се тренира със собствено тегло, ставите не се натоварват излишно. Освен това, липсата на допълнителни тежести намалява риска от травми.

 

Балансирано развитие на мускулите

Освен че ще ускорят процеса на отслабване и ще подобрят подвижността ви, редовните тренировки с този уред ще помогнат за балансиране на силата на мускулите ви. Когато ползвате уреда за тренировки при пълно съпротивление, тялото ви ще се намира винаги в състояние на дисбаланс. В допълнение на усилията, необходими за изпълнение на упражненията, постоянно ще трябва да пазите равновесие, за да останете в позиция. За да се постигне това, тялото работи цялостно и използва дълбоките стабилизиращи мускули. Ще развиете хармонично мускулатурата си, ще подобрите подвижността си и ще укрепите ставите.

 

 

 

Както вече разбрахте, ако искате да отслабнете или да запазите физическата си форма, изберете тренировките с уреда за тренировки с пълно съпротивление на Domyos. Използвайте го като допълнение към традиционните упражнения за укрепване на мускулатурата, за да развиете дълбоките мускули и да увеличите силата си, или го комбинирайте с аеробна физическа дейност, за да ускорите процеса на отслабване. За да постигнете още по-добри резултати, се хранете здравословно и балансирано. Ако имате съмнения дали тренировките при пълно съпротивление са подходящи за вас, свържете се с лекар за консултация.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
27,20 лв*
5.00 / 5 1 Мнение
    HAUT DE PAGE