12 Съвети
ГИМНАСТИКА И ПИЛАТЕС
conseils-shape-exercice-exercices-videos-balance-disc

Представяме ви диска за балансиране на Domyos. Този уред ще ви позволи да укрепите и тонизирате мускулатурата си, да подобрите баланса си, освен това можете да го използвате за масаж.

ГИМНАСТИКА И ПИЛАТЕС
conseils-shape-exercice-exercices-videos-body-power

Открийте BODY POWER - незаменим уред за упражнения за тонизиране. Domyos ви предлага няколко видео упражнения, които ще ви убедят в ефикасността на уреда.

ГИМНАСТИКА И ПИЛАТЕС
conseils-shape-exercice-exercices-videos-gymweight

Domyos ще бъде с вас по време на тренировката ви за тонизиране. Представяме ви тежестите за ръце и крака, незаменими за укрепване на мускулатурата.

ГИМНАСТИКА И ПИЛАТЕС
conseils-shape-exercice-exercices-videos-halteres

ГИРИТЕ са незаменим уред за укрепване на мускулатурата. Domyos ще ви помогне да стегнете мускулите си с няколко видео упражнения с гири.

ГИМНАСТИКА И ПИЛАТЕС
conseils-shape-exercice-video-fitband

Лентата за пилатес e подходяща за цялостно тонизиране на мускулатурата, рехабилитация, пилатес или стречинг. Налична в 3 цвята с различна степен на трудност.

ГИМНАСТИКА И ПИЛАТЕС
conseils-shape-astuce-un-corps-tonique-en-vacances

Независимо къде се намирате – вкъщи, в офиса или на почивка, не пропускайте нашите съвети как да останете във форма това лято! Ще ви помогнем да изваете за фигурата си. Влезте във форма и бъдете красиви на плажа, като последвате нашите 5 съвета.

ГИМНАСТИКА И ПИЛАТЕС

Как поддържате формата си през ваканцията? С тези лесни (и дискретни) упражнения ще можете да останете във форма през лятото.

ГИМНАСТИКА И ПИЛАТЕС

Бъдещите майки често си задават въпроса могат ли да продължат да спортуват по време на бременността. Представяме ви няколко съвета, които ще ви насочат при избора на спорт по време на бременност.

ГИМНАСТИКА И ПИЛАТЕС

Много жени страдат от венозна недостатъчност, която се проявява като усещане за тежест в краката, умора или разширени вени. Как можете да избегнете това състояние и да намалите усещането за дискомфорт и тежест в крака? Прочетете нашите съвети и разберете сами.

HAUT DE PAGE