14 Съвети
Pages
GYM/PILATES
conseils-shape-exercice-exercices-videos-balance-disc

Представяме ви диска за балансиране на Domyos. Този уред ще ви позволи да укрепите и тонизирате мускулатурата си, да подобрите баланса си, освен това можете да го използвате за масаж.

(1)
GYM/PILATES
conseils-shape-exercice-exercices-videos-body-power

Открийте BODY POWER - незаменим уред за упражнения за тонизиране. Domyos ви предлага няколко видео упражнения, които ще ви убедят в ефикасността на уреда.

(2)
GYM/PILATES
conseils-shape-exercice-exercices-videos-halteres

ГИРИТЕ са незаменим уред за укрепване на мускулатурата. Domyos ще ви помогне да стегнете мускулите си с няколко видео упражнения с гири.

(1)
GYM/PILATES
conseils-shape-exercice-video-fitband

Лентата за пилатес e подходяща за цялостно тонизиране на мускулатурата, рехабилитация, пилатес или стречинг. Налична в 3 цвята с различна степен на трудност.

(4)
GYM/PILATES
conseils-cross-exercice-un-ventre-plat-pour-cet-ete

Гийом, треньор в Domyos club, ви предлага серия от упражнения за изпълнение в домашни условия.

(3)
GYM/PILATES
conseils-shape-astuce-un-corps-tonique-en-vacances

Независимо къде се намирате – вкъщи, в офиса или на почивка, не пропускайте нашите съвети как да останете във форма това лято! Ще ви помогнем да изваете за фигурата си. Влезте във форма и бъдете красиви на плажа, като последвате нашите 5 съвета.

(2)
GYM/PILATES

Как поддържате формата си през ваканцията? С тези лесни (и дискретни) упражнения ще можете да останете във форма през лятото.

(4)
GYM/PILATES

Бъдещите майки често си задават въпроса могат ли да продължат да спортуват по време на бременността. Представяме ви няколко съвета, които ще ви насочат при избора на спорт по време на бременност.

(3)
HAUT DE PAGE