64 Съвети
Pages
ГИМНАСТИКА И ПИЛАТЕС
conseils-shape-exercice-exercices-videos-balance-disc

Представяме ви диска за балансиране на Domyos. Този уред ще ви позволи да укрепите и тонизирате мускулатурата си, да подобрите баланса си, освен това можете да го използвате за масаж.

ГИМНАСТИКА И ПИЛАТЕС
conseils-shape-exercice-exercices-videos-body-power

Открийте BODY POWER - незаменим уред за упражнения за тонизиране. Domyos ви предлага няколко видео упражнения, които ще ви убедят в ефикасността на уреда.

ГИМНАСТИКА И ПИЛАТЕС
conseils-shape-exercice-exercices-videos-gymweight

Domyos ще бъде с вас по време на тренировката ви за тонизиране. Представяме ви тежестите за ръце и крака, незаменими за укрепване на мускулатурата.

ГИМНАСТИКА И ПИЛАТЕС
conseils-shape-exercice-exercices-videos-halteres

ГИРИТЕ са незаменим уред за укрепване на мускулатурата. Domyos ще ви помогне да стегнете мускулите си с няколко видео упражнения с гири.

СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИ

Пудовката е незаменим уред за укрепване на мускулите. Domyos ви предлага видео упражнения за тонизираща тренировка.

СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИ

ФИТНЕС УРЕДЪТ STRAP TRAINING 100 е незаменим аксесоар за укрепване на мускулатурата. Domyos ще ви напътства в тренировките ви за укрепване и стягане на мускулатурата.

ЙОГА
conseils-yoga-exercice-exercices-video-brique-yoga

Йога блокчетата на Domyos са аксесоар, който ще ви позволи да подобрите гъвкавостта си, за да постигате по-добри резултати при тренировките по йога.

ГИМНАСТИКА И ПИЛАТЕС
conseils-shape-exercice-video-fitband

Лентата за пилатес e подходяща за цялостно тонизиране на мускулатурата, рехабилитация, пилатес или стречинг. Налична в 3 цвята с различна степен на трудност.

HAUT DE PAGE