ЗАЩО Е ЕФИКАСНО ОБЛЕКЛОТО ЗА ОТСЛАБВАНЕ?

За оптимизиране ефикасността на облеклата за отслабване, нашият екип Domyos, съвместно с Oxylane Research, разработи нова гама продукти, отговарящи на нуждите и изискванията на най-взискателните спортисти, както и на всички, които искат да запазят добра физическа форма. Открийте защо и как да носите облеклото за отслабване.

 

За какво служи облеклото за отслабване?

Изработени от недишаща материя, тези облекла спомагат за ускоряване на изпотяването и имат отслабващ ефект. Действат като задържат излишната топлина в тялото и същевременно регулират телесната температура (37°С) чрез изпаряване на изпотяването, което освежава кожата. Обикновено, носенето на облекло за отслабване има за цел намаляване на теглото. И все пак, необходимо е то да се използва правилно.

 

Как да използваме облеклото за отслабване?

Само по себе си носенето на това облекло не е достатъчно, за да отслабнете. Необходимо е използването му да се съчетае с редовно практикуване на спортни дейности. Не е задължително тренировките да са интензивни, например, много хора, практикуващи активно ходене, използват колан за отслабване. И все пак, имайте предвид, че ако губите повече течности, отколкото поемате, това може да доведе до дехидратиране на организма. Не забравяйте да приемате течности по време на цялото натоварване.

 

За да се възползвате пълноценно от облеклото за отслабване, не трябва да го носите прекалено дълго, защото може да предизвика кожни раздразнения и да увеличи значително загубата на витамини и минерални соли, които са от съществено значение за доброто функциониране на тялото. За постигане на оптимална ефикасност е възможно да се изчисли количеството на отделяната от тялото пот, но всичко зависи и от термоусловията, при които тренирате.

 

Какъв е благоприятният ефект от носенето на облекло за отслабване?

Носенето на такова облекло допринася за увеличаване на изпотяването и има отслабващ ефект. Ето някои от предимствата му:

 

  • увеличаване загубата на течности. След практикуване на спортни или физически занимания имате усещането, че сте изгубили няколко килограма. В действителност, вие сте загубили преди всичко течности, които ще възстановите при следващото хидратиране. Искаме обаче да ви обърнем внимание, че носенето на облекло за отслабване ще ви помогне да изваете фигурата си и да работите за укрепване на мускулите на бедрата и седалището само ако го съчетавате с практикуване на спортни занимания и подходящ хранителен режим. Само по себе си това облекло няма да стопи излишните мазнините, нито да тонизира мускулатурата.

 

  • Когато се потите, вие изхвърляте токсини. Носенето на облекло за изпотяване увеличава този ефект.

 

  • Облеклото за отслабване е отлично за загряване. Изработено е от неопрен (лека и термоизолираща материя), полиамид (нисък коефициент на триене), PVC (водоустойчивост) и ликра (главно на коланите, поради еластичността на материята), то не е дишащо и именно поради тази причина предизвиква по-силно изпотяване. Има загряващ ефект върху мускулатурата, което не е за пренебрегване при студено време, освен това намалява мускулната умора след натоварване.

 

  • Прави кожата мека и гладка.

 

  • Помага при борбата с целулита (предизвикан от задържането на вода) и ефекта "портокалова кожа". Като ускорява циркулацията, облеклото за отслабване изглажда целулита и има дрениращ ефект. В този случай, ви препоръчваме носенето на клин за отслабване с дължина до коляното.

 

Защо да изберем облекло за отслабване Domyos?

Тъй като не е дишащо, облеклото за отслабване не позволява изпаряване на потта. Domyos, в сътрудничество с Oxylane Research, доказа, че, от една страна, потта, която не се изпарява, се задържа върху кожата и така я хидратира по естествен начин при натоварване, от друга страна, новото облекло за отслабване Domyos е разработено за намаляване на  риска от хипертермия.

 

Ако практикувате фитнес, ви препоръчваме да тествате дрениращия ефект на нашите къси и ¾ клинове. Коланът за отслабване ще ви помогне за оформянето на фина талия и ханш. Използвайте го най-вече при бягане. Можете да го носите и по време на кардио тренировки на пътека за бягане. И накрая, комплектът от две части (горнище и панталон) е идеален за загряване на мускулите.

 

 

 

Вече разбрахте, че облеклото за отслабване Domyos е ефикасно и предотвратява риска от хипертермия. Използвайте го само при практикуване на физически и спортни занимания и, разбира се, не забравяйте да пиете вода и да се храните здравословно. Яжте повече плодове и зеленчуци, богати на вода (всички съдържат вода, но някои повече от другите: диня, праскова, портокал, ананас, тиквичка, чушка, краставица). И накрая, ако имате съмнения относно използването на тези продукти, не се колебайте да се посъветвате с вашия лекар (при венозна недостатъчност или след бременност).

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
HAUT DE PAGE