СВОБОДНА ТЕЖЕСТ 2 КГ

Réf.
8359073
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Направете упражненията си още по-интензивни. Предлага се с тегло 2, 3 и 5 кг, за да напредвате постепенно.
Мултифункционалност
Идеална за упражнения за корем.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Вътрешна материя : 100.0% полиестер Външна материя : 50.0% полиамид, Външна материя : 50.0% полиестер
Гаранция
2 години

съвети

Съвети за съхранение
Да се съхранява на сухо място.

Вижте нашите безплатни видео упражнения, за да разберете как да използвате още по-ефикасно вашите продукти Domyos.

Със свободните тежести Sand disc на Domyos тонизирате мускулите на цялото тяло с лекота.
Domyos ви предлага видео упражнения, разработени и заснети в сътрудничество с професионални треньори от фитнес центровете на Domyos Club.
 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как да използвате аксесоара?
Не знаете с какви упражнения да започнете, нито как да заемете правилна позиция? Разгледайте сайта ни www.domyos.com. За да ви помогне да използвате максимално ефикасно вашите уреди, екипът на Domyos подготви за вас съвети и видео упражнения със съдействието на професионални треньори. На сайта ни ще намерите десетки видео упражнения с аксесоара.
Какво представлява тонизирането?
Понятието "тонизиране или укрепване на мускулите" се характеризира придаването на мускулен тонус, т.е. поставяне под напрежение на мускулните влакна, които са част от опорнодвигателния апарат и служат за придвижване на тялото и/или предмети. Тонизирането на мускулите служи за превенция от травми и допринася за благосъстоянието. Освен това подобрява вида на силуета.
За кого са подходящи подобен вид тренировки?
Макар и да се практикува по-често от жените, тонизирането на мускулите е подходящо за всички, независимо от възрастта. Упражненията със съпротивление позволяват постепенно и ефикасно укрепване на мускулите.
Ползи от тонизирането
Тонизирането на мускулите позволява да възвърнете спортната си форма, да изваете силуета си и да укрепите всички мускули на тялото (корем, седалище, ръце, гърди). С упражненията за тонизиране на изолирани мускулни групи тялото възвръща хубавите си форми, като свиква да се движи.
HAUT DE PAGE