ТЕЖЕСТИ ЗА РЪЦЕ И КРАКА 2X1 КГ

Réf.
8358972
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
От 0.5 до 2 кг (в продажба на чифт), подходящи за ръцете и краката. За да са по-ефикасни упражненията ви с тежестите за ръце и крака, вижте видео упражненията на сайта www.domyos.bg.
Регулиране
Регулиране с велкро за адаптиране към всяка фигура.
Мултифункционалност
За работа с горната и с долната част на тялото.
Данни за тренировката
Открийте безплатни видео упражнения на сайта www.domyos.bg.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
пълнеж : 100.0% желязо външен плат : 100.0% неопрен
Предназначение
за укрепване на мускулатурата в домашни условия или в зала.
Гаранция
2 години

съвети

Съвети за съхранение
Да се съхраняват на сухо място.
Ограничения за ползване
Да не се използва на влажни места. Да не се използват за бягане.

Вижте нашите безплатни видео упражнения, за да разберете как да използвате още по-ефикасно вашите продукти Domyos.

С тежестите за ръце и крака Gymweights на Domyos ще увеличите интензивността на тренировките за тонизиране на мускулите.
Поставете ги на китките и на глезените, за да увеличите трудността на упражненията.
Domyos ви предлага видео упражнения, разработени и заснети в сътрудничество с професионални треньори от фитнес центровете на Domyos Club.
 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Какво представлява тонизирането?
Понятието "тонизиране на мускулите" характеризира придаването на мускулен тонус, т.е. поставяне под напрежение на мускулните влакна, които са част от опорнодвигателния апарат и служат за придвижване на тялото и/или предмети. Целта е да се развие мускулна сила за превенция и добро състояние на тялото.
За кого са подходящи подобен вид тренировки?
Макар и да се практикува по-често от жените, тонизирането на мускулите е подходящо за всички, независимо от възрастта. Този вид физически упражнения са предназначени за хора с уседнал начин на живот, загубили навика за редовна физическа или спортна дейност.
Ползи от тонизирането
Тонизирането оказва благотворно влияние върху цялото тяло, а не само върху конкретна част от него. То се различава от класическите физически упражнения, насочени само към една част от тялото. С тази техника тялото възвръща хубавите си форми, като свиква да се движи.Тонизирането на мускулите позволява възвърнете спортната си форма, да изваете силуета си и да укрепите всички мускули на тялото (корем, седалище, ръце, гърди).
Безплатни видео упражнения
На <a href="http://www.domyos.bg" target="_blank">Domyos.com</a> ще намерите безплатни видео упражнения, реализирани със съдействието на треньори от нашите спортни центрове.
HAUT DE PAGE