ТЕЖЕСТИ ЗА РЪЦЕ/КРАКА 2Х1 КГ

Réf.
8358972
Users reviews
4 / 5 1 Мнение
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Направете упражненията си за тонизиране още по-ефикасни, като използвате тежести. Предлагат се с тегло от 0,5 до 2 кг и се продават по 2 бр. в комплект.
Мултифункционалност
Подходящи за поставяне на китките или глезените.
Регулиране
Регулиране с велкро за лесно адаптиране към обиколката на китката и глезена.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Пълнеж : 100.0% желязо Външна материя : 100.0% неопрен
Гаранция
2 години

съвети

Съвети за съхранение
Да се съхраняват на сухо място.
Ограничения за ползване
Да не се използва на влажни места. Да не се използват за бягане.

Вижте нашите безплатни видео упражнения, за да разберете как да използвате още по-ефикасно вашите продукти Domyos.

С тежестите за ръце и крака Gymweights на Domyos ще увеличите интензивността на тренировките за тонизиране на мускулите.
Поставете ги на китките и на глезените, за да увеличите трудността на упражненията.
Domyos ви предлага видео упражнения, разработени и заснети в сътрудничество с професионални треньори от фитнес центровете на Domyos Club.
 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как да използвате тежестите?
Не знаете с какви упражнения да започнете, нито как да заемете правилна позиция? Разгледайте сайта ни www.domyos.com. За да ви помогне да използвате максимално ефикасно вашите уреди, екипът на Domyos подготви за вас съвети и видео упражнения със съдействието на професионални треньори. На сайта ни ще намерите десетки видео упражнения с аксесоара.
Какво представлява тонизирането?
Понятието "тонизиране или укрепване на мускулите" се характеризира придаването на мускулен тонус, т.е. поставяне под напрежение на мускулните влакна, които са част от опорнодвигателния апарат и служат за придвижване на тялото и/или предмети. Тонизирането на мускулите служи за превенция от травми и допринася за благосъстоянието. Освен това подобрява вида на силуета.
За кого са подходящи подобен вид тренировки?
Макар и да се практикува по-често от жените, тонизирането на мускулите е подходящо за всички, независимо от възрастта. Упражненията със съпротивление позволяват постепенно и ефикасно укрепване на мускулите.
Ползи от тонизирането
Тонизирането на мускулите позволява да възвърнете спортната си форма, да изваете силуета си и да укрепите всички мускули на тялото (корем, седалище, ръце, гърди). С упражненията за тонизиране на изолирани мускулни групи тялото възвръща хубавите си форми, като свиква да се движи.

Users reviews

 • Жена
  12 октомври 2018
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Доволна съм

  Продукта е много добър,но ми е неудобен ,нестабилно ми се струва и закопчаването му само с лепка. Може би трябваше да си взема една идея по лекия вариянт/0.75кг./ вероятно щеше да бъде по-удобен и съразмерен за мен. Това обаче ,че съм избрала неподходящия за мен вариянт си е моя грешка и проблем

HAUT DE PAGE