ТЕЖЕСТИ ЗА РЪЦЕ/КРАКА 2X1 КГ

Réf.
8358972
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Направете упражненията си за тонизиране още по-ефикасни, като използвате тежести. Предлагат се с тегло от 0,5 до 2 кг и се продават по 2 бр. в комплект.
Мултифункционалност
Подходящи за поставяне на китките или глезените.
Регулиране
Регулиране с велкро за лесно адаптиране към обиколката на китката и глезена.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Пълнеж : 100.0% пясък Външна материя : 100.0% неопрен
Предназначение
за упражнения за тонизиране и укрепване на мускулите в домашни условия или в зала.
Гаранция
2 години

съвети

Съвети за съхранение
Да се съхраняват на сухо място.
Ограничения за ползване
Да не се използва на влажни места. Да не се използват за бягане.

Вижте нашите безплатни видео упражнения, за да разберете как да използвате още по-ефикасно вашите продукти Domyos.

С тежестите за ръце и крака Gymweights на Domyos ще увеличите интензивността на тренировките за тонизиране на мускулите.
Поставете ги на китките и на глезените, за да увеличите трудността на упражненията.
Domyos ви предлага видео упражнения, разработени и заснети в сътрудничество с професионални треньори от фитнес центровете на Domyos Club.
 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как да използвате тежестите?
Не знаете с какви упражнения да започнете, нито как да заемете правилна позиция? Разгледайте сайта ни www.domyos.com. За да ви помогне да използвате максимално ефикасно вашите уреди, екипът на Domyos подготви за вас съвети и видео упражнения със съдействието на професионални треньори. На сайта ни ще намерите десетки видео упражнения с аксесоара.
Какво представлява тонизирането?
Понятието "тонизиране" или "укрепване на мускулите" характеризира придаването на мускулен тонус, т.е. поставяне под напрежение на мускулните влакна, които са част от опорнодвигателния апарат и ни служат при ежедневните ни дейности. Тренирайте мускулите на тялото си с цел превенция и добра физическа форма. Тонизирането на мускулите оказва влияние върху цялостния вид на силуета.
За кого са подходящи подобен вид тренировки?
Макар и да се практикува по-често от жените, тонизирането на мускулите е подходящо за всички, независимо от възрастта. Упражненията за тонизиране позволяват постепенно и ефикасно укрепване на мускулите и подобряване вида на силуета.
Ползи от тонизирането
Тонизирането на мускулите позволява възвърнете спортната си форма, да изваете силуета си и да укрепите всички мускули на тялото (корем, седалище, ръце, гърди). Благодарение на упражненията за тонизиране, тялото възвръща хубавите си форми, като свиква да се движи.
HAUT DE PAGE