ТРИКО ЗА БАЛЕТ, РОЗОВО

Réf.
8501013
Users reviews
5 / 5 1 Мнение
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
За да направим класическите танци по-достъпни, създадохме това трико с широки презрамки, което се облича лесно и осигурява удобство при първите стъпки в балета.
Еластичност
Мека еластична материя, следваща движенията на тялото.
Дишане на тялото
Материята осигурява отлична дишаща функция.
Мекота
Материя с голям процент памук за повече комфорт.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 92.0% памук, Основна материя : 8.0% еластан Подплата : 95.0% памук, Подплата : 5.0% еластан
Продуктът е одобрен от
Нашият екип провежда тестове на всички продукти в реална употреба с професионални танцьори и любители. Потребителите изпробваха продуктите в различни класове по танци и дадоха своите препоръки и отзиви. По този начин ние подобряваме нашите продукти, за да отговарят на нуждите на танцьорите. Освен това проверяваме дали размерите отговарят, за да ви гарантираме пълно удобство.
Тестове
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Балетно облекло за начинаещи
Облеклото за балет често се избира по препоръка на учителя по танци. Това трико е идеален избор за запознаване с балета, тъй като ще ви осигури удобство. Може да се носи с чорапогащник с или без стъпало. Препоръчва се носенето на туфли с цяла подметка (кожени или от плат), за стабилна поддръжка на стъпалото. За да запазите топлината на тялото, се препоръчва да носите болеро или блуза с прихлупване.
Как да изберете облекло за балет?
Стремете се облеклото ви да е удобно и по мярка. Вашето трико и чорапогащник не трябва да са нито твърде широки, нито твърде тесни, за да танцувате с удоволствие. За да сте сигурни, направете следните движения: вдигнете едната си ръка и се наведете напред. Облеклото ви не трябва да се размества. Поличката, която не се изисква задължително, е въпрос на стил. Тя трябва да приляга свободно на талията ви и да следва движенията ви. Това са основните елементи на облеклото за балет.
Чанта за облекло за балет
Създадохме малка елегантна чанта, с която да носите облеклото си за балет навсякъде. Различните отделения позволяват да подредите екипировката си по удобен начин и да не губите време в търсене на определен аксесоар. Предлага се в два размера: розова с по-малък обем за момичета и по-голяма сива (черна през сезон 2019) за жени. Малката продълговата чанта в черно с брокат също може да ви е полезна.

Users reviews

 • Жена
  40-49 години
  12 юни 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Трико за балет

  Чудесен продукт, много качествена материя

HAUT DE PAGE