ТУФЛИ ОТ ЕЛАСТИЧЕН ПЛАТ С РАЗДЕЛЕНА ПОДМЕТКА, НОМЕР 28-40, БЕЛИ

Réf.
8527693
Users reviews
5 / 5 1 Мнение
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Търсите туфли, които подчертават стъпалото? Тези туфли от еластична материя прилягат идеално към свода и стъпалото. Друго предимство: ластиците са пришити към обувките.

3 цветове

Гъвкавост
Разделената подметка и еластичната материя осигуряват гъвкавост на стъпалото.
Лесно използване
Шитите X-образни ластици осигуряват плътно прилягане и подчертават глезена.
Няколко начина на използване
Връзката за стягане позволява адаптиране към формата на стъпалото.
Еластичност
Еластичната материя (с еластан) приляга по формата на стъпалото.
Мекота
Подплатата и ластиците осигуряват комфорт.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Външна част : 71.0% памук, Външна част : 23.0% полиамид, Външна част : 6.0% еластан Вътрешна част : 50.0% лицева свинска кожа, Вътрешна част : 40.0% полиамид 6, Вътрешна част : 10.0% еластан Подметка : 100.0% цепена биволска кожа
Продуктът е одобрен от
Изработката на продуктите ни в сътрудничество със спортни консултанти е задължителна част от производствения процес. Туфлите са разработени и тествани съвместно с техническите ни партньори - треньори и професионални танцьори. В процеса на изработване и тестване на продуктите участват също външни сътрудници и преподаватели по танци.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Предимства на туфлите с разделена подметка
Туфлите от плат с разделена подметка са адаптирани за напреднали, владеещи основните техники. Разделянето на подметката осигурява по-голяма гъвкавост в зоната на стъпалото и свобода на движение. Еластичните туфли с разделена подметка подчертават извивките на стъпалото и гърба на ходилото. При закупуване на обувки за балет препоръчваме да се консултирате с преподавателя си.
Предимства на еластичните туфли
Ако търсите гъвкави и прилягащи към формата на стъпалото обувки за балет, тези туфли от еластичен плат са отличен избор за вас. Разтегливата им материя осигурява свобода на движение на ходилото и подчертава формата му. Туфлите от еластичен плат с разделена подметка се перат на ръка, без сушене в сушилня. Предлагаме и туфли с разделена подметка от кожа, гарантиращи дълготрайна издръжливост.
Защо има връзки за стягане?
Екипите ни анализираха отзивите на потребителите. В новия модел е запазена връзката за стягане, която позволява адаптиране на ширината на обувката към крака. След регулиране на дължината не забравяйте да завържете връзката и да отрежете излишната част. След това е необходимо да прикривате краищата на връзката в обувката при всяко обуване. Практичен съвет: можете да я фиксирате от горната вътрешна част на обувката с лепяща лента.
Има ли различни туфли в зависимост от пола?
Независимо от възрастта, туфлите за балет трябва да бъдат адаптирани към нивото. По принцип начинаещите започват с туфли с цяла подметка, след това преминават на туфли с разделена подметка. Разграничаването на туфлите спрямо пола е в зависимост от цвета. Бледорозовите и розовите туфли се препоръчват за балерини, а белите и черните - за балетисти.
Как да изберете номер?
При избор на размер на туфли за балет можете да ги пробвате с долепени стъпала в шеста или първа позиция, като се изправите няколко пъти на пръсти. Трябва да усещате, че пръстите стоят стабилно и са изпънати в туфлите, без да са стегнати или сгънати. Ако нямате възможност да пробвате обувките: при избор на туфли от плат препоръчваме да вземете обичайния си размер.
Чанта за облекло за балет
На щанда за танци във вашия магазин Декатлон предлагаме елегантна черна чантичка с пайети, в която можете да подредите всички аксесоари за балет. Тя е разработена с 2 отделения и позволява самостоятелно прибиране на обувките от останалите аксесоари като комплект за кок, колофон и протектори.

Users reviews

 • Жена
  30-39 години
  13 декември 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Качествени и удобни

  Изключително еластични и удобни.

HAUT DE PAGE