ТУФЛИ ОТ ЕЛАСТИЧЕН ПЛАТ С РАЗДЕЛЕНА ПОДМЕТКА, НОМЕР 41-42, БЕЖОВИ

Réf.
8527698
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Без връзки и ластици - туфлите са готови за употреба. Тези туфли от еластичен плат ще ви осигурят максимална гъвкавост и ще подчертаят извивката на стъпалото.

3 цветове

Еластичност
Еластична материя, която приляга по формата на всяко стъпало.
Лесно използване
Пришити ластици: лесни за обуване и събуване.
Гъвкавост
Меки туфли с разделена подметка - подчертават извивката на стъпалата.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Външна част : 71.0% памук, Външна част : 23.0% полиамид, Външна част : 6.0% еластан Вътрешна част : 50.0% лицева свинска кожа, Вътрешна част : 40.0% полиамид 6, Вътрешна част : 10.0% еластан Подметка : 100.0% цепена биволска кожа
Продуктът е одобрен от
Нашият екип провежда тестове на всички продукти в реална употреба с професионални танцьори и любители. Потребителите изпробваха продуктите в различни класове по танци и дадоха своите препоръки и отзиви. По този начин ние подобряваме нашите продукти, за да отговарят на нуждите на танцьорите. Освен това проверяваме дали размерите отговарят, за да ви гарантираме пълно удобство.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Има ли разлика при туфлите за жени, момичета и момчета?
Момичетата и момчетата, както мъжете и жените, избират туфли в зависимост от нивото си. По принцип начинаещите започват с туфли с цяла подметка, след това преминават на туфли с разделена подметка и накрая слагат палци. Туфлите могат да бъдат с различен цвят и материя. Предлагаме туфли с разделена подметка в бяло, черно и бежово.
Туфли с цяла или разделена подметка?
Цяла подметка - препоръчва се за начинаещи балерини от всички възрасти. Добро прилягане към крака. Независимо от това напоследък учителите по танци препоръчват туфли с разделена подметка за начинаещи. Туфлите с разделена подметка са по-гъвкави на нивото на свода и допринасят за подчертаване на линията на стъпалото. Препоръчват се за средно напреднали и напреднали, които вече имат изградена техника. Попитайте за насоки и препоръки вашия учител по танци.
Туфли от кожа или от плат?
Учителите по танци препоръчват дали да изберете кожени туфли или от плат. Но често това е въпрос на личен комфорт и предпочитания. Туфлите с разделена подметка от еластична материя са изключително меки и здрави (тествани с най-модерни технологии) и могат да се перат в пералня на 30 градуса. Кожените туфли са по-здрави и имат по-дълъг живот.
Как да изберете номер?
Важно е туфлите да осигуряват добра поддръжка на пръстите, без да са стягат. Пръстите ви не трябва да са свити в туфлата, но трябва да чувствате, че са стабилно обхванати. За туфли от плат изберете обичайния си номер. За кожени туфли ви препоръчваме да изберете едно номер по-малки, ако имате тясно стъпало. Имайте предвид, че с течение на времето кожата на туфлите се отпуска.
Съвети при избор на номер
Препоръчваме ви, когато мерите туфли, да ги обуете и да се повдигнете на пръсти няколко пъти. Можете да застанете от полупалци на палци. По този начин ще почувствате дали пръстите ви са притиснати. Внимание: стъпалото не трябва да е свободно, а плътно обхванато от туфлата.
Чанта за облекло за балет
Създадохме малка елегантна чанта, с която да носите туфлите и аксесоарите си за балет навсякъде. От едната страна тя има отделение за фиби, ластици, фуркети, колофoн, лепенки, бинт и т.н. Отдолу има отделение с цип за туфлите, за да ги отделите от другите вещи.
HAUT DE PAGE