ТУФЛИ ОТ ПЛАТ С РАЗДЕЛЕНА ПОДМЕТКА, БЛЕДОРОЗОВИ

Réf.
8327040
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Туфли от плат с разделена подметка, която осигурява по-голяма подвижност и гъвкавост на свода на стъпалото. Еластичната материя се отпуска при носене.Ластиците са пришити към петата.

2 цветове

Естествено движение на стъпалото
Разделената подметка осигурява по-голяма подвижност и гъвкавост на стъпалото.
Лесна поддръжка
Машинно пране на 30°C.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Външна част от : 100.0% памук Вътрешна част от : 100.0% памук Подметка от : 100.0% Телешка кожа
Тестове
Качеството на формата и цвета на този продукт са тествани. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за балет (балерини на ниво напреднали и експерти).
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Машинно пране на 30°C.
Ограничения за ползване
Да не се използват на открито.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как да изберете туфли?
За уроците по танци задължително са ви необходими туфли. Подметката и материята са основните два критерия при избор на туфли.Цяла подметка - препоръчва се за начинаещи балерини от всички възрасти. Добро прилягане към крака. Туфлите с разделена подметка са по-гъвкави на нивото на свода и допринасят за подчертаване на линията на стъпалото. Препоръчват се за средно напреднали и напреднали, които вече имат изградена техника.
Защо да изберете туфли от плат?
Изборът е строго персонален. Вашият учител може да ви препоръча туфли от кожа, вместо от плат. Те са по-меки и се отпускат при употреба. Могат да се появят дупки към края на използването им.
Как да изберем правилния размер?
При пръстите не трябва да има свободно пространство, туфлите трябва да прилягат плътно, без да стягат.За да сте сигурни в избора си, пробвате туфлите, като застанете изправени и направите няколко движения - застанете на цяло стъпало, след това се изправете на пръсти. Всички туфли имат връзка за регулиране за перфектно адаптиране по крака. След като се регулира за вашия размер, връзката се отрязва. Връзката не трябва да виси или да се връзва на панделка.
HAUT DE PAGE