УРЕД ЗА БАЛАНС BALANCE BOARD 500

Réf.
8343000
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Искате да подобрите проприоцепцията си?Уредът за баланс активира 70% от мускулите на долните крайници. Нашият кинезитарапевт препоръчва този аксесоар за напреднали.
Мултифункционалност
Подобрявате баланса си, укрепвате мускулите и се възстановявате с един уред.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Тегло
1.25 кг
Размери
39.5 х 7.5 см
Състав
Външна част : 100.0% полипропилен Конструкция : 100.0% твърдо дърво
Гаранция
2 години

съвети

Ограничения за ползване
Максимално тегло на трениращия 110 кгСамо за домашна употреба.

Вижте нашите безплатни видео упражнения, за да разберете как да използвате още по-ефикасно вашите продукти Domyos.

С уреда за баланс Balance Board на Domyos укрепвате мускулите, сухожилията и връзките на долните крайници без усилия.
Domyos ви предлага видео упражнения, разработени и заснети в сътрудничество с професионални треньори от фитнес центровете на Domyos Club.
 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Какво е проприоцепция?
Проприоцепцията е вътрешното ви усещане за положението на тялото ви в пространството. В основата на проприоцептивното чувство е информацията за положението на частите от тялото, изпращана от многобройни рецептори към мозъка. То влияе върху рефлексите и координацията ви. Редовните упражнения помагат за подобряване на проприоцепцията и мобилността, като същевременно намаляват риска от травми.
Какви упражнения да изпълнявате с уреда?
Не знаете с какви упражнения да започнете, нито как да заемете правилна позиция? Разгледайте сайта ни www.domyos.com. За да ви помогне да използвате максимално ефикасно вашите уреди, екипът на Domyos подготви за вас съвети и видео упражнения със съдействието на професионални треньори. Разгледайте безплатните ни видео упражнения с уред за баланс.
Защо да развивате баланса си?
Гъвкавото тяло и балансът са също толкова важни, колкото и мускулите. Те могат да бъдат от ключово значение за някои интензивни физически дейности, като ските например. Добрият баланс помага на спортуващите да тренират по-ефикасно и намалява риска от травми, като оптимизира изпълнените упражнения. Освен това балансът помага за превенция от падания и навяхвания и ви прави по-стабилни.
Размери
Диаметър: 39,5 см, височина 7,5 см.
HAUT DE PAGE