Велоергометър COMFORT

Réf.
8359839
НАЙ КАТАЛОГ
Най-удобният велоергометър от цялата гама. Седалката, лесното сядане и настройките правят тренировките ви много по-приятни.
545,00 лв*
от които еко-участие
£28.20
Лесно въртене на педалите
Маховик 6 кг.
Личен треньор
5 функции, вкл. сърдечен ритъм с включен колан, 7 програми.
Лесно сядане
Удобна седалка, лесно сядане, регулиране височината на кормилото.
Маневреност
Колелца за лесно преместване.
Здравина
Максимално тегло на трениращия 130 кг

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Състав
рамка/ шаси за ролери : 100.0% стомана Тапа : 100.0% полиуретан
Tests
Седалката на уреда е тествана и избрана от представителна група потребители заради комфорта, който предлага.
Създаден, за да
за поддържане на добра физическа форма при максимален комфорт (редовно използване).
Гаранция
5 години гаранция за рамката, 2 години за частите.Резервни части в продажба.

съвети

Инструкции за поддръжка
Проверявайте редовно дали винтовете и болтовете са добре затегнати. Почиствайте следите от изпотяване по уреда след всяка тренировка, бършете редовно от прах с мека кърпа.
Storage advice
Не оставяйте уреда на влажно място. Не оставяйте уреда на открито.
Ограничения за ползване
Максимално тегло на трениращия 130 кг. Само за домашна употреба.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

РАЗМЕРИ И ТЕГЛО
Размери науреда 94 x 58 x 121 см. Тегло на уреда 40 кг. Размери на кашона 97,3 x 67 x 27,8 см. Общо тегло 44 кг.
ПОЛЗИ ОТ ТРЕНИРОВКИТЕ С ВЕЛОЕРГОМЕТЪР
Тренировките с велоергометър са комплексно физическо натоварване. Те позволяват подобряване на ИЗДРЪЖЛИВОСТТА и ТОНИЗИРАНЕ на цялото тяло. За поддържане на физическата форма Световната здравна организация препоръчва редовни умерени тренировки (леко потене, трябва да можете да водите разговор) с продължителност около 22 мин. дневно, за намаляване на теглото и телесните мазнини - редовни умерени тренировки, но с продължителност 44 мин. дневно.
МАХОВИК И ПЛАВНО ВЪРТЕНЕ НА ПЕДАЛИТЕ
Маховикът спомага за по-плавно въртене на педалите. Колкото по-голяма е тежестта на маховика, толкова по-плавно ще е въртенето и по-приятна ще е тренировката.
КОМПЮТЪРЪТ, ВАШИЯТ ВИРТУАЛЕН ТРЕНЬОР
Компютърът на велоергометъра COMFORT осигурява 5 функции - изгорени калории, разстояние, време, скорост и сърдечен ритъм, с включен колан. 7 програми, създадени заедно с нашите треньори, за по-ефективни тренировки. За приятни тренировки в зависимост от целта (отслабване, възстановяване на форма, тонизиране, по-високи резултати и др.).
Измерване на сърдечния ритъм
Вашият велоергометър COMFORT е снабден с колан за измерване на сърдечния ритъм. Това е най-добрият начин да измерите сърдечния си ритъм. Навлажнете датчиците, преди да ги поставите над и под гърдите. Регулирайте ширината му. След няколко секунди сърдечният ви ритъм се изписва на екрана.
СЪВЕТИ ЗА РЕГУЛИРАНЕ НА ВЕЛОЕРГОМЕТЪРА
Регулирането на височината на седалката е важно за заемане на правилна поза. Застанете до велоергометъра и регулирайте височината на седалката, така че тя да е на височината на ханша. В зависимост от ръста, по-високата позиция на кормилото позволява тренировки с изправен гръб. При по-ниско кормило заемате сте леко приведени напред, което позволява използването на по-голяма сила при въртене.
СЪВЕТИ ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ НА ВЕЛОЕРГОМЕТЪРА
За още по-голямо удобство е препоръчително уредът да бъде поставен върху модулна постелка със специално покритие (постелка DF 920). Благодарение на модулната постелка повишавате стабилността на уреда, намалявате вибрациите и шума и предпазвате настилката на пода. Всеки велоергометър на Domyos разполага с 2 стабилизатора на нивото на задната част на крака за отлична стабилност при тренировка независимо от вида на подовата настилка.
СЪВЕТИ ЗА ТРАНСПОРТИРАНЕ НА ВЕЛОЕРГОМЕТЪРА
Велоергометърът има колелца за транспортиране в предната част. За да го преместите, застанете пред уреда. Стабилизирайте го с крак и натиснете кормилото, за да преместите тежестта върху колелцата. След това започнете бавно да го придвижвате в желаната посока.
HAUT DE PAGE