Велоергометър COMFORT

Réf.
8359839
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Най-удобният велоергометър от цялата гама. Седалката, лесното сядане и настройките правят тренировките ви много по-приятни.
454,70 лв.*
от които еко-участие
£28.20
Плавно въртене на педалите
Маховик 6 кг.
Данни за тренировката
5 функции, вкл. сърдечен ритъм с включен колан, 7 програми.
Удобно сядане
Удобна седалка, лесно сядане, регулиране височината на кормилото.
Маневреност
Колелца за лесно преместване.
Здравина
Максимално тегло на трениращия 130 кг.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Рамка/ шаси на ролери : 100.0% стомана Капачка : 100.0% полиуретан
Тестове
Седалката на уреда е тествана и избрана от представителна група потребители заради комфорта, който предлага.
Предназначение
за поддържане на добра физическа форма и изразходване на калории при максимален комфорт (редовно използване).
Гаранция
5 години гаранция за рамката, 2 години за частите.Резервни части в продажба. 2 години.

съвети

Инструкции за поддръжка
Проверявайте редовно дали винтовете и болтовете са добре затегнати. Почиствайте следите от изпотяване по уреда след всяка тренировка, бършете редовно от прах с мека кърпа.
Съвети за съхранение
Да се съхранява на сухо място. Да не се оставя на открито.
Ограничения за ползване
Максимално тегло на трениращия 130 кг. Само за домашна употреба.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

РАЗМЕРИ И ТЕГЛО
Размери науреда 94 x 58 x 121 см. Тегло на уреда 40 кг. Размери на кашона 97,3 x 67 x 27,8 см. Общо тегло 44 кг.
ПОЛЗИ ОТ ТРЕНИРОВКИТЕ С ВЕЛОЕРГОМЕТЪР
Тренировките с велоергометър са комплексно физическо натоварване. Те позволяват подобряване на ИЗДРЪЖЛИВОСТТА и ТОНИЗИРАНЕ на цялото тяло. За поддържане на физическата форма Световната здравна организация препоръчва редовни умерени тренировки (леко потене, трябва да можете да водите разговор) с продължителност около 22 мин дневно, за намаляване на теглото и телесните мазнини - редовни умерени тренировки, но с продължителност 44 мин дневно.
МАХОВИК И ПЛАВНО ВЪРТЕНЕ НА ПЕДАЛИТЕ
Маховикът спомага за по-плавно въртене на педалите. Колкото по-голяма е тежестта на маховика, толкова по-плавно ще е въртенето и по-приятна ще е тренировката.
КОМПЮТЪРЪТ - ВАШИЯТ ВИРТУАЛЕН ТРЕНЬОР
Компютърът на велоергометъра COMFORT осигурява 5 функции - изгорени калории, разстояние, време, скорост и сърдечен ритъм, с включен колан. 7 програми, създадени заедно с нашите треньори, за по-ефективни тренировки. За приятни тренировки в зависимост от целта (отслабване, възстановяване на форма, тонизиране, по-високи резултати и др.).
Измерване на сърдечния ритъм
Вашият велоергометър COMFORT е снабден с колан за измерване на сърдечния ритъм. Това е най-добрият начин да измерите сърдечния си ритъм. Навлажнете датчиците, преди да ги поставите над и под гърдите. Регулирайте ширината му. След няколко секунди сърдечният ви ритъм се изписва на екрана.
СЪВЕТИ ЗА РЕГУЛИРАНЕ НА ВЕЛОЕРГОМЕТЪРА
Регулирането на височината на седалката е важно за заемане на правилна поза. Застанете до велоергометъра и регулирайте височината на седалката, така че тя да е на височината на ханша. В зависимост от ръста, по-високата позиция на кормилото позволява тренировки с изправен гръб. При по-ниско кормило заемате сте леко приведени напред, което позволява използването на по-голяма сила при въртене. При необходимост затегнете подложките.
СЪВЕТИ ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ НА ВЕЛОЕРГОМЕТЪРА
За още по-голямо удобство е препоръчително уредът да бъде поставен върху модулна постелка със специално покритие (постелка DF 920). Благодарение на модулната постелка повишавате стабилността на уреда, намалявате вибрациите и шума и предпазвате настилката на пода. Всеки велоергометър на Domyos разполага с 2 стабилизатора на нивото на задната част на крака за отлична стабилност при тренировка независимо от вида на настилката.
Съвети за преместване на велоергометъра
Велоергометърът има колелца за транспортиране в предната част. За да го преместите, застанете пред уреда. Стабилизирайте го с крак и натиснете кормилото, за да преместите тежестта върху колелцата. След това започнете бавно да го придвижвате в желаната посока.
Резервни части
Резервни части в наличност 10 години.
HAUT DE PAGE