ВЕЛОЕРГОМЕТЪР E FOLD

Réf.
8377563
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Велоергометърът E FOLD се сгъва и заема с 50% по-малко място при съхранение. Съвместим е с приложението Econnected, за да следите тренировките и напредъка си.
599,00 лв.*
от които еко-участие
2,25 €
Плавно въртене на педалите
Маховик 6 кг.
Данни за тренировката
6 функции, 9 програми. Индивидуални тренировки с приложение E CONNECTED.
Удобно използване
Регулиране на ъгъла на кормилото.
Маневреност
Колелца за преместване на уреда с една ръка.
Компактност
50% по-компактен уред в сгънато положение.
Време за монтаж
40 минути.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Рамка/ шаси на ролери : 100.0% стомана Капачка : 100.0% полиамид
Тестове
Колелцата на този велоергометър са със сертифицирана система за придвижване в различни посоки Domyos Carry Balls. Те са тествани на 5 различни подови настилки: паркет, бетон, мокет, PVC, теракота. Позволяват лесно преместване на уреда без усилия.
Гаранция
2 години гаранция за частите и сглобяването. 5 години за металната конструкция.
Download user manual link

съвети

Съвети за съхранение
Да се съхранява на сухо място. Да не се оставя на открито.
Ограничения за ползване
Максимално тегло на трениращия 110 кг. Само за домашна употреба.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Защо да изберете велоергометър?
Тренировките с велоергометър са комплексно физическо натоварване. Те позволяват постепенно да влезете във форма, да подобрите издръжливостта си и да тонизирате мускулите на долната част на тялото си. За да подобрите сърдечносъдовата и дихателната си издръжливост, състоянието на мускулите и костите си и да поддържате добро здраве, Световната здравна организация препоръчва да практикувате умерено интензивна физическа активност за издръжливост общо два часа и половина седмично.
Маховик и плавност на въртене
Колкото по-тежък е маховикът, толкова по-плавно и приятно е въртенето на педалите.
КОМПЮТЪРЪТ - ВАШИЯТ ВИРТУАЛЕН ТРЕНЬОР
Компютърът на велоергометъра E FOLD е с 6 функции: (изгорени калории, разстояние, време, скорост, оборота в минута и сърдечен ритъм, с включен колан) и 9 програми, създадени заедно с нашите треньори, за по-ефективни тренировки.
Съвместимост с приложения
За да се мотивирате, да преминете границите на възможностите си или да се забавлявате, свържете уреда към приложение Econnected или Kinomap. С Econnected можете да определяте седмична цел за време, разстояние или калории. Резултатите ви се запаметяват и ги следите лесно. С Kinomap преминавате през виртуални маршрути при пълна синхронизация с вашия уред. С вашия ритъм или при режим "challenge", самостоятелно или в група, Kinomap ще ви предложи незабравимо преживяване.
Измерване на сърдечния ритъм
Вашият велоергометър E FOLD е снабден с колан за измерване на сърдечния ритъм. Това е най-добрият начин да измерите сърдечния си ритъм. Навлажнете датчиците, преди да ги поставите над и под гърдите. Регулирайте ширината му, за да прилепне плътно. След няколко секунди сърдечният ви ритъм се изписва на екрана.
Съвети за регулиране на велоергометъра
Регулирането на височината на седалката е важно за заемане на правилна позиция. Застанете до велоергометъра и регулирайте височината на седалката, така че тя да е на нивото на ханша. Можете да регулирате и ъгъла на кормилото: - кормилото близо до тялото позволява въртене на педалите в изправена позиция на торса, - кормилото по-далеч от тялото осигурява по-спортна позиция с използване на повече сила. При необходимост затегнете каишките на педалите.
Съвети за регулиране на стабилността на велоергометъра
Велоергометърът E FOLD разполага с 2 стабилизатора на нивото на предния крак с 2 позиции: "разгъване" за по-голяма стабилност при въртене, "сгъване" за по-лесно преместване. За още по-голям комфорт е препоръчително да поставите велоергометъра върху модулна постелка DF920. Благодарение на модулната постелка от пяна повишавате стабилността на велоергометъра, намалявате вибрациите и шума и предпазвате настилката на пода.
Съвети за сгъване на велоергометъра
1/ Застанете зад велоергометъра. 2/ Поставете ръка под седалката, за да можете да я издърпате към себе си. 3/ Поставете стъпалото си на задния крак на уреда и леко го натиснете. 4/ Така се освобождава механизмът на бутона Domyos EASY PUSH, разположен отдясно. Натиснете го. 5/ Когато бутонът е натиснат, велоергометърът се сгъва бързо.
Съвети за преместване на велоергометъра
Велоергометърът E FOLD е създаден, за да се мести лесно, без да се навеждате. Преместете велоергометъра, като го държите за кормилото и за седалката. Благодарение на сертифицираната система Domyos Carry Balls местите велоергометъра в желаната от вас посока. Върху дебел мокет местете велоергометъра, като го държите за тръбата на седалката и за тази на кормилото. В този случай ще бъде по-лесно да дърпате, отколкото да бутате уреда.
РАЗМЕРИ И ТЕГЛО
Сгънат: 53 x 47 x 103 см. Разгънат: 110 x 47 x 138 см. Тегло на продукта 29 кг. Размери на опаковката 100,8 x 24,5 х 58,5 см. Общо тегло 32 кг.
Поддръжка и поправка
2 год. за частите и сглобяването, 5 год. за металните елементи.
HAUT DE PAGE