ВЕЛОЕРГОМЕТЪР ESSENTIAL+

Réf.
8372294
Users reviews
3.33 / 5 3 Мнения
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Искате да останете мотивирани и да постигате целите си? Велоергометърът Eessential + е с тренировъчни програми и е на много добра цена. Седалка, която можете да регулирате в зависимост от ръста ви.
363,70 лв.*
от които еко-участие
2,25 €
Плавно въртене на педалите
Маховик 6 кг.
Данни за тренировката
5 функции (време, разстояние, скорост, изгорени калории, пулс), 7 програми.
Удобно използване
Каишки на педалите, регулиране на дълбочината на седалката.
Маневреност
Колелца за лесно преместване.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Рамка/ шаси на ролери : 100.0% стомана Капачка : 100.0% полиамид
Гаранция
5 години гаранция за металните елементи и 2 години за частите и сглобяването.
Download user manual link

съвети

Съвети за съхранение
Да се съхранява на сухо място. Да не се оставя на открито.
Ограничения за ползване
Максимално тегло на трениращия 110 кг. Само за домашна употреба.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Защо да изберете велоергометър?
Тренировките с велоергометър са комплексно физическо натоварване. Те позволяват постепенно да влезете във форма, да подобрите издръжливостта си и да тонизирате мускулите на долната част на тялото си. За да подобрите сърдечносъдовата и дихателната си издръжливост, състоянието на мускулите и костите си и да поддържате добро здраве, Световната здравна организация препоръчва да практикувате умерено интензивна физическа активност за издръжливост общо два часа и половина седмично.
Маховик и плавност на въртене
Колкото по-тежък е маховикът, толкова по-плавно и приятно е въртенето на педалите.
КОМПЮТЪРЪТ - ВАШИЯТ ВИРТУАЛЕН ТРЕНЬОР
Компютърът на велоергометъра ESSENTIAL+ осигурява 5 функции - изгорени калории, разстояние, време, скорост и отчитане на пулса чрез датчици в кормилото. 7 програми, създадени заедно с нашите треньори, за по-ефективни тренировки. Благодарение на тях можете да избирате тренировки в зависимост от поставената цел (отслабване, възстаносвяване на форма, по-добри резултати и др.).
Измерване на сърдечния ритъм
Велоергометърът Essential + има датчици на кормилото. Те са надежден метод за измерване на пулса. Поставете длани върху датчиците, след няколко секунди сърдечният ви ритъм се изписва на екрана.
Съвети за регулиране на велоергометъра
Регулирането на височината на седалката е важно за заемане на правилна позиция. Застанете до велоергометъра и регулирайте височината на седалката, така че тя да е на нивото на ханша. Благодарение на каишките на педалите тренирате по-ефективно. Затегнете ги за оптимална стабилност на краката.
Съвети за регулиране на стабилността на велоергометъра
За още по-голямо удобство е препоръчително уредът да бъде поставен върху модулна постелка (DF 920). Благодарение на модулната постелка от пяна повишавате стабилността на велоергометъра, намалявате вибрациите и шума и предпазвате настилката на пода. Всеки велоергометър на Domyos разполага с 2 стабилизатора на нивото на задната част на крака за отлична стабилност при тренировка независимо от вида на настилката.
Съвети за преместване на велоергометъра
Велоергометърът има колелца в предната част. За да го преместите, застанете пред уреда. Стабилизирайте го с крак и натиснете кормилото, за да преместите тежестта върху колелцата. След това започнете бавно да го придвижвате в желаната посока.
РАЗМЕРИ И ТЕГЛО
Размери на уреда 80 x 55 х 121, тегло 27 кг, размери на кашона x 23,5 x 51,5 см. Общо тегло 30 кг.
Поддръжка и поправка
2 год. за частите и сглобяването, 5 год. за металните елементи.

Users reviews

 • Мъж
  40-49 години
  17 октомври 2018
  Изпозвано Повече от 2 години
  Мнението се отнася за този продукт
  гаранция на рамката ?

  Здравейте, тази вечер ще го разглобявам, за да го ремонтирам. Уреда ми е на 2 години и 2 месеца и дрънчи и стърже. За 3 седмици ходих в магазина възпитано 5 пъти. Е най-накрая, за да ми кажат, че гаранцията е 2 години. Преди това уж обясняваха, че ще си го вземат обратно. Хубаво, че не го помъкнах, че тежи. Това с гаранцията на рамката що за чудо е ?!
  Само да отбележа, че не съм собственик на фитнес зала. Жена ми го върти и тя е 65 кг.

  Brand's answer :

  Здравейте ,
  Благодарим Ви за обратната връзка! Гаранцията на фитнес уредите ни е международна и е еднаква във всички държави, в които Декатлон присъства. Срокът й е 5 години за конструкцията и 2 години за частите. Съжаляваме, че се е наложило да посетите няколко пъти магазина, но Ви уверяваме, че колегите са се опитали да Ви предложат най-доброто решение. Ако проблемът е в рамката, гаранцията покрива ремонта. Ако проблемът е в някоя от частите на уреда, можем да поръчаме съответната част и да го ремонтираме в нашето ателие за Ваша сметка. Благодарим Ви за разбирането!
  Спортни поздрави,
  Екипът на Декатлон


 • 21 юни 2018
  Изпозвано Повече от 1 година
  Мнението се отнася за този продукт
  Без аналог цена/качество

  След повече от 1 година използване, мога да кажа, че все повече се радвам на покупката.
  Задаването на програми (степен на трудност и време), както и дисплеят работят безотказно. Това, че може да видите всички данни наведнъж е просто страхотно (все пак това не е от скъпите велоергометри)
  При мен има скърцане от пластмаса, но това лесно може да се отстрани, като намерите къде точно е търкането. При мен е между базата и ръкохватката.
  Два недостатъка трябва да се споменат, но те не са критични:
  - Към дисплея не може да се върже допълнителен пулсомер, а да се държат ръкохватките в зоната на датчиците при по-дълги серии е просто болезнено.
  - Седалката! Задължително имате нужда от по-мека седалка или калъф.

 • Мъж
  40-49 години
  10 февруари 2017
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Доволен клиент.

  Главното преимущество на уреда е електронното управление, което дава възможност за програмируемо натоварване.

HAUT DE PAGE