ВЕЛОЕРГОМЕТЪР ESSENTIAL

Réf.
8372294
Users reviews
3.33 / 5 3 Мнения
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Велоергометър на отлична цена с тренировъчни програми, за да запазите мотивацията си и за да постигате поставените цели. Седалка, която можете да регулирате в зависимост от ръста ви.
363,70 лв.*
от които еко-участие
2,25 €
Плавно въртене на педалите
Маховик 6 кг.
Данни за тренировката
5 функции (време, разстояние, скорост, изгорени калории, пулс), 7 програми.
Удобно използване
Каишки на педалите, регулиране на дълбочината на седалката.
Маневреност
Колелца за лесно преместване.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Рамка/ шаси на ролери : 100.0% стомана Капачка : 100.0% полиамид
Предназначение
за поддържане на добра физическа форма с тренировъчни програми. Подходящ за неинтензивни тренировки.
Гаранция
5 години гаранция за рамката, 2 години за частите.Резервни части в продажба.

съвети

Инструкции за поддръжка
Проверявайте редовно дали винтовете и болтовете са добре затегнати. Почиствайте следите от изпотяване по уреда след всяка тренировка, бършете редовно от прах с мека кърпа.
Съвети за съхранение
Не оставяйте уреда на влажно място. Не оставяйте уреда на открито.
Ограничения за ползване
Максимално тегло на трениращия 110 кг. Само за домашна употреба.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

РАЗМЕРИ И ТЕГЛО
Размери на уреда 80 x 55 х 121, тегло 27 кг, размери на кашона x 23,5 x 51,5 см. Общо тегло 30 кг.
ПОЛЗИ ОТ ТРЕНИРОВКИТЕ С ВЕЛОЕРГОМЕТЪР
Тренировките с велоергометър са комплексно физическо натоварване. Те позволяват подобряване на ИЗДРЪЖЛИВОСТТА и ТОНИЗИРАНЕ на цялото тяло. За поддържане на физическа форма Световната здравна организация препоръчва редовни умерени тренировки (леко потене, трябва да можете да водите разговор) с продължителност около 22 мин дневно, за намаляване на теглото и телесните мазнини - редовни умерени тренировки, но с продължителност 44 мин дневно.
МАХОВИК И ПЛАВНО ВЪРТЕНЕ НА ПЕДАЛИТЕ
Маховикът спомага за по-плавното въртене на педалите. Колкото по-голяма е тежестта на маховика, толкова по-плавно е въртенето и по-приятна ще е тренировката.
КОМПЮТЪРЪТ - ВАШИЯТ ВИРТУАЛЕН ТРЕНЬОР
Компютърът на велоергометъра ESSENTIAL+ осигурява 5 функции - изгорени калории, разстояние, време, скорост и отчитане на пулса чрез датчици в кормилото. 7 програми, създадени заедно с нашите треньори, за по-ефективни тренировки. Благодарение на тях можете да избирате тренировки в зависимост от поставената цел (отслабване, възстаносвяване на форма, по-добри резултати и др.).
Съвети за регулиране на велоергометъра
Регулирането на височината на седалката е важно за заемане на правилна позиция. Застанете до велоергометъра и регулирайте височината на седалката, така че тя да е на нивото на ханша. Благодарение на каишките на педалите тренирате по-ефективно. Затегнете ги за оптимална стабилност на краката.
Съвети за стабилизиране на велоергометъра
За още по-голямо удобство е препоръчително уредът да бъде поставен върху модулна постелка (DF 920). Благодарение на модулната постелка от пяна повишавате стабилността на велоергометъра, намалявате вибрациите и шума и предпазвате настилката на пода. Всеки велоергометър на Domyos разполага с 2 стабилизатора на нивото на задната част на крака за отлична стабилност при тренировка независимо от вида на настилката.
Съвети за преместване на велоергометъра
Велоергометърът има колелца в предната част. За да го преместите, застанете пред уреда. Стабилизирайте го с крак и натиснете кормилото, за да преместите тежестта върху колелцата. След това започнете бавно да го придвижвате в желаната посока.
Резервни части
Резервни части в наличност 10 години.

Users reviews

3.33 / 5 3 Мнения
2 потребители препоръчват този продукт

At Decathlon, reviews are reliable.

 • Мъж
  40-49 години
  17 октомври 2018
  Изпозвано Повече от 2 години
  Мнението се отнася за този продукт
  гаранция на рамката ?

  Здравейте, тази вечер ще го разглобявам, за да го ремонтирам. Уреда ми е на 2 години и 2 месеца и дрънчи и стърже. За 3 седмици ходих в магазина възпитано 5 пъти. Е най-накрая, за да ми кажат, че гаранцията е 2 години. Преди това уж обясняваха, че ще си го вземат обратно. Хубаво, че не го помъкнах, че тежи. Това с гаранцията на рамката що за чудо е ?!
  Само да отбележа, че не съм собственик на фитнес зала. Жена ми го върти и тя е 65 кг.

  Brand's answer :

  Здравейте ,
  Благодарим Ви за обратната връзка! Гаранцията на фитнес уредите ни е международна и е еднаква във всички държави, в които Декатлон присъства. Срокът й е 5 години за конструкцията и 2 години за частите. Съжаляваме, че се е наложило да посетите няколко пъти магазина, но Ви уверяваме, че колегите са се опитали да Ви предложат най-доброто решение. Ако проблемът е в рамката, гаранцията покрива ремонта. Ако проблемът е в някоя от частите на уреда, можем да поръчаме съответната част и да го ремонтираме в нашето ателие за Ваша сметка. Благодарим Ви за разбирането!
  Спортни поздрави,
  Екипът на Декатлон


 • 21 юни 2018
  Изпозвано Повече от 1 година
  Мнението се отнася за този продукт
  Без аналог цена/качество

  След повече от 1 година използване, мога да кажа, че все повече се радвам на покупката.
  Задаването на програми (степен на трудност и време), както и дисплеят работят безотказно. Това, че може да видите всички данни наведнъж е просто страхотно (все пак това не е от скъпите велоергометри)
  При мен има скърцане от пластмаса, но това лесно може да се отстрани, като намерите къде точно е търкането. При мен е между базата и ръкохватката.
  Два недостатъка трябва да се споменат, но те не са критични:
  - Към дисплея не може да се върже допълнителен пулсомер, а да се държат ръкохватките в зоната на датчиците при по-дълги серии е просто болезнено.
  - Седалката! Задължително имате нужда от по-мека седалка или калъф.

 • Мъж
  40-49 години
  10 февруари 2017
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Доволен клиент.

  Главното преимущество на уреда е електронното управление, което дава възможност за програмируемо натоварване.

КЛИЕНТИТЕ, КОИТО ЗАКУПИХА ТОЗИ ПРОДУКТ, КУПИХА И:

HAUT DE PAGE