ВЕЛОЕРГОМЕТЪР ESSENTIAL+

Réf.
8372294
Users reviews
5 / 5 1 Мнение
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Велоергометър на отлична цена с тренировъчни програми, за да запазите мотивацията си и за да постигате поставените цели. Седалка, която можете да регулирате в зависимост от ръста ви.
363,70 лв.*
от които еко-участие
2,25 €
Плавно въртене на педалите
Маховик 6 кг.
Данни за тренировката
5 функции (време, разстояние, скорост, изгорени калории, пулс), 7 програми.
Удобно използване
Каишки на педалите, регулиране на дълбочината на седалката.
Маневреност
Колелца за лесно преместване.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Рамка/ шаси на ролери : 100.0% стомана Капачка : 100.0% полиамид
Предназначение
за поддържане на добра физическа форма и изразходване на калории с тренировъчни програми. Подходящ за неинтензивни тренировки.
Гаранция
5 години гаранция за рамката, 2 години за частите.Резервни части в продажба. 2 години.

съвети

Инструкции за поддръжка
Проверявайте редовно дали винтовете и болтовете са добре затегнати. Почиствайте следите от изпотяване по уреда след всяка тренировка, бършете редовно от прах с мека кърпа.
Съвети за съхранение
Да се съхранява на сухо място. Да не се оставя на открито.
Ограничения за ползване
Максимално тегло на трениращия 110 кг. Само за домашна употреба.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

РАЗМЕРИ И ТЕГЛО
Размери науреда 80 x 55 х 121, тегло 27 кг, размери на кашона x 23,5 x 51,5 см. Общо тегло 30 кг.
ПОЛЗИ ОТ ТРЕНИРОВКИТЕ С ВЕЛОЕРГОМЕТЪР
Тренировките с велоергометър са комплексно физическо натоварване. Те позволяват подобряване на ИЗДРЪЖЛИВОСТТА и ТОНИЗИРАНЕ на цялото тяло. За поддържане на физическата форма Световната здравна организация препоръчва редовни умерени тренировки (леко потене, трябва да можете да водите разговор) с продължителност около 22 мин дневно, за намаляване на теглото и телесните мазнини - редовни умерени тренировки, но с продължителност 44 мин дневно.
МАХОВИК И ПЛАВНО ВЪРТЕНЕ НА ПЕДАЛИТЕ
Маховикът спомага за по-плавно въртене на педалите. Колкото по-голяма е тежестта на маховика, толкова по-плавно ще е въртенето и по-приятна ще е тренировката.
КОМПЮТЪРЪТ - ВАШИЯТ ВИРТУАЛЕН ТРЕНЬОР
Компютърът на велоергометъра ESSENTIAL+ осигурява 5 функции - изгорени калории, разстояние, време, скорост и отчитане на пулса чрез датчици в кормилото. 7 програми, създадени заедно с нашите треньори, за по-ефективни тренировки. Благодарение на тях се разнообразявате в зависимост от поставената цел (отслабване, възвръщане на форма, по-високи постижения и др.).
СЪВЕТИ ЗА РЕГУЛИРАНЕ НА ВЕЛОЕРГОМЕТЪРА
Регулирането на височината на седалката е важно за заемане на правилна поза. Застанете до велоергометъра и регулирайте височината на седалката, така че тя да е на височината на ханша. Благодарение на каишките на педалите тренирате по-ефективно. Затегнете ги за оптимална стабилност на краката.
СЪВЕТИ ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ НА ВЕЛОЕРГОМЕТЪРА
За още по-голямо удобство е препоръчително уредът да бъде поставен върху модулна постелка със специално покритие (постелка DF 920). Благодарение на модулната постелка повишавате стабилността на уреда, намалявате вибрациите и шума и предпазвате настилката на пода. Всеки велоергометър на Domyos разполага с 2 стабилизатора на нивото на задната част на крака за отлична стабилност при тренировка независимо от вида на настилката.
Съвети за преместване на велоергометъра
Велоергометърът има колелца за транспортиране в предната част. За да го преместите, застанете пред уреда. Стабилизирайте го с крак и натиснете кормилото, за да преместите тежестта върху колелцата. След това започнете бавно да го придвижвате в желаната посока.
Резервни части
Резервни части в наличност 10 години.

Users reviews

5 / 5 1 Мнение
1 потребители препоръчват този продукт

 • Мъж
  40-49 години
  10 февруари 2017
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Доволен клиент.

  Главното преимущество на уреда е електронното управление, което дава възможност за програмируемо натоварване.

HAUT DE PAGE