ВЪЗГЛАВНИЦА БОЛСТЕР ЗА ЙОГА ОТ БИОПАМУК, СИВ МЕЛАНЖ

Réf.
8374525
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Желаете да се отдадете на дълбока релаксация? В ин, хатха или възстановяваща йога се отпуснете на мекотата на тази възглавница и оставете Анахата да освети чакрата на сърцето ви.
Анатомичен дизайн
Регулирайте твърдостта на възглавницата, като отстраните памучния тампон.
Екоконцепция
Памук, добит от биоземеделие.
Лесно пренасяне
С удобна каишка за лесно хващане и пренасяне.
Лесна поддръжка
Подвижен калъф: пране в пералня 40°. Да се суши в хоризонтално положение.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Пълнеж : 100.0% органичен памук Вътрешна материя : 100.0% органичен памук Външна материя : 100.0% органичен памук
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Размери и тегло
Възглавницата е с дължина 60 см и диаметър 25 см. Тегло: 2.6 г.
Защо да изберете биопамук?
Памукът, добит от биоземеделие, се отглежда без използване на химически продукти. Чрез методите на биоземеделието се цели намаляване на вредните влияния върху околната среда. По този начин се опазва биологичното разнообразие и плодородието на почвите и се намалява рискът от замърсяване на подпочвените води. Възглавниците (болстери, зафу и др.) могат да имат миризма на необработен памук, която ще изчезне с времето. Оставете ги на въздух.
Как се създават нашите продукти?
Нашият екип се състои от начинаещи до експерти по йога. Всички ние споделяме една и съща страст. По време на нашите йога практики - от най-леката до най-динамичната, винаги търсим хармония и баланс. Съвместно с нашата широка мрежа от сътрудници създаваме продукти, които отговарят на вашите очаквания и нужди. Стремим се да създадем положителна, благоприятна и щадяща околната среда йога практика.
HAUT DE PAGE