ВЪЖЕ ЗА ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА 115 Г, 3 М, РОЗОВО

Réf.
8399601
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Въжето е създадено за художествена гимнастика и отговаря на специфичните нужди на този спорт - маневреност и лекота. Подходящо е за всякакъв ръст, тъй като дължината му се адаптира.
Анатомичен дизайн
Адаптирате го към ръста ви, като отрежете краищата.
Лекота
Много леко, идеално за начинаещи.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Цвят
розов
Дължина
3 метра
Тегло
115 г
Предлага се
165 г
Състав
Основна материя : 100.0% полипропилен
Предназначение
за тренировки и състезания по художествена гимнастика.
Гаранция
2 години

съвети

Съвети за съхранение
Да се съхранява далече от източник на топлина.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как да изберете уред за художествена гимнастика?
При нас ще намерите петте уреда, използвани в художествената гимнастика - бухалки, въже, топка, лента и обръч. Всеки уред се предлага в две гами. Уредите от гамата за начинаещи са по-малки и по-леки, за да се улесни обучението. Подходящи са за деца. Уредите от гамата за състезания отговарят на официалните изисквания. Подходящи са за девойки и жени над 14 год.
Как да изберете облекло за художествена гимнастика?
Съвети от нашия дизайнерски екип: идеалното облекло за тренировки е трико без ръкави или топ в съчетание с къс или дълъг клин, то ще ви гарантира комфорт и свобода на движение. Трикото е опционално при тренировки, но е задължително при състезания.
Как да поддържате въжето?
Съвети от нашия дизайнерски екип: Почиствайте въжето на ръка, ако е необходимо. Да не се пере в пералня. След като адаптирате въжето спрямо ръста ви, като отрежете излишната част, не забравяйте да обгорите краищата, за да не се разнищят.
HAUT DE PAGE