Въже за скачане CONFORT

Réf.
8342495
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Въжето CONFORT се регулира лесно на дължина и се адаптира към ръста ви. С него изразходвате енергия, тренирате сърдечносъдовата система, вталявате силуета си и горите калории.

4 цветове

Регулиране
Лесно и бързо регулиране на дължината.
Ергономичен захват
Ръкохватки от пяна за удобно и стабилно хващане.
Ходови качества
Гъвкаво въже, позволяващо скачане с умерена скорост.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Дължина
2.70 м
Въже
регулируемо
Употреба
на закрито
Състав
дръжка : 50.0% полиуретан, дръжка : 50.0% полипропилен въже : 100.0% акри
Предназначение
за редовно скачане на въже (2 до 3 пъти седмично).
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Почиствайте следите от изпотяване по ръкохватките със суха кърпа. Въже, което може да се почиства и с влажна гъба.
Съвети за съхранение
Преди използване изпънете въжето, за да не се навива при скачане.
Ограничения за ползване
При скачане носете обувки.

Вижте нашите безплатни видео упражнения, за да разберете как да използвате още по-ефикасно вашите продукти Domyos.

С въжето за скачане на Domyos подобрявате сърдечносъдовата дейност и координацията си, вталявате силуета и горите калории.
Domyos ви предлага видео упражнения, разработени и заснети в сътрудничество с професионални треньори от фитнес центровете на Domyos Club.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как да регулирате дължината на въжето за скачане?
Издърпайте металните части в края на ръкохватките. Определете подходящата дължина, като поставите крака си в средата на въжето и издърпате ръкохватките нагоре по дължината на тялото. Ако сте начинаещи, регулирайте дължината така, че ръкохватките да стигат до нивото на раменете. Ако сте напреднали, регулирайте дължината така, че ръкохватките да стигат до нивото на последните ребра или пъпа. Отрежете излишната част на въжето, а не го прибирайте във вътрешността на ръкохватките.
Ползи от скачането на въже
Въжето за скачане е ефикасно средство за изгаряне на калории, отслабване и вталяване на силуета. Упражнението е едновременно лесно за изпълнение, но и комплексно, тъй като подобрява равновесието и стойката. При скачането на въже участват мускулите на долната част на тялото, но също така се тонизират ръцете, раменете, гърба и корема. Ако вече сте овладели правилната техника, скачането на въже ще ви помогне да подобрите издръжливостта си.
Скачане без риск от наранявания
При скачане на въже трябва да стегнете мускулите на корема и да държите тялото изправено.Тазът също трябва да е стегнат, без огъване в кръста, което може доведе до болки и травми в тази област. За да овладеете скачането и да се научите да пазите равновесие, в началото се препоръчва да скачате два пъти при всяко завъртане на въжето - редувайте по два пъти десен и два пъти ляв крак. Задължително носете обувки, които да омекотяват ударите.
Енергиен разход
15 минути скачане на въже се равняват на 30 минути бягане. За 1 час скачане на въже се изгарят до 725 калории.
Открийте нашите безплатни видео упражнения, за да използвате още по-ефикасно вашия продукт
<a href="http://www.domyos.bg" target="_blank">www.domyos.com</a> ви предлага видео упражнения, заснети с фитнес треньорите на Domyos Club.

Съвети

HAUT DE PAGE